zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nová varianta provedení žaluzie Cetta – Flexi systém

Exteriérová stínící technika je vhodná pro vytvoření optimálního prostředí v interiéru z pohledu světla, tepla, úspory energie a je významnou součástí stavby. Venkovní žaluzie Cetta patří mezi oblíbený typ venkovního stínění. Jejich lamely ve tvaru písmene „C“ jsou nabízeny v několika variantách. Na našem e-shopu k žaluziím Cetta 80 a Cetta 65 přibyla nová varianta a to Cetta 60 Flexi.

Ne vždy je s montáží venkovních žaluzií počítáno již při výstavbě budovy. Žaluzie jsou montovány dodatečně a jejich nábal ubírá ze světlosti okna. Také se může stát, že pro nábal žaluzie není dostatek místa nad oknem.  A právě pro takové případy je vhodná venkovní žaluzie Cetta 60 Flexi. Lamely jsou bez podélných záhybů, díky čemuž je zajištěn nízký nábal vytažené žaluzie.

 

Porovnání nábalů  – ovládání klika

   

 

         

Typ žaluzie / výška žaluzie v mm

1000

1500

2000

2500

3000

Cetta 60 Flexi – vedení lanko

135

150

165

185

200

Cetta 65  - vedení lišta

175

215

250

290

325

Cetta 80 – vedení lišta

165

195

230

265

295

 

Žaluzie Cetta 60 Flexi je základní venkovní žaluzií s odlehčenou lamelou o šířce 6 cm.  Ovládat lze motoricky, nebo manuálně. Boční vedení je v ocelovém šedém lanku.  Široká nabídka barevného provedení je shodná s nabídkou pro ostatní druhy venkovních žaluzií. Žaluzii je tak možné lehce sladit, nebo naopak odlišit od barvy oken a fasády.




Jak fungují optimizéry u fotovoltaiky a kdy se vyplatí je použít?

Už jste někdy slyšeli, že celek funguje tak, jako jeho nejslabší článek? A toto je přesně případ fotovoltaického systému bez použití optimizérů. Jak fungují? 

Na veletrhu FOR ARCH 2021 jsme předváděli bioklimatickou pergolu ARTOSI

Po dlouhé době, kdy akce a dění ve společnosti pozastavil Covid-19, se zase pomalu vše začíná vracet do starých kolejí. Mimojiné se konají i veletrhy. Pro firmy z oboru stavebnictví a vybavení domů, stejně tak i pro lidi plánující stavbu, je velmi významný stavební veletrh FOR ARCH. Letos jsme byli i my jeho součástí.

Jak postupovat při reklamaci?

Nákup na e-shopech už dneska není nic neobvyklého. Je to levné, rychlé a pohodlné. Problém nastává v případě, že zboží, které jste si objednali, neodpovídá vašim představám nebo je poškozené. Pak je na čase ho reklamovat. Jak na to?

Jak si užít pohodový letní den na terase? Proč lidé objednávají markýzu?

Taky milujete ty dny, kdy svítí sluníčko a příjemná denní teplota vás vybízí k posezení na čerstvém vzduchu celý den? Ty dny, kdy si s kávou sednete na terasu a rozjímáte? Se stoupajícími teplotami však hrozí, že například oběd na terase se promění v utrpení. Řešení naštěstí existuje a je jednoduché. Vyzkoušejte markýzu.