zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nová varianta provedení žaluzie Cetta – Flexi systém

Exteriérová stínící technika je vhodná pro vytvoření optimálního prostředí v interiéru z pohledu světla, tepla, úspory energie a je významnou součástí stavby. Venkovní žaluzie Cetta patří mezi oblíbený typ venkovního stínění. Jejich lamely ve tvaru písmene „C“ jsou nabízeny v několika variantách. Na našem e-shopu k žaluziím Cetta 80 a Cetta 65 přibyla nová varianta a to Cetta 60 Flexi.

Ne vždy je s montáží venkovních žaluzií počítáno již při výstavbě budovy. Žaluzie jsou montovány dodatečně a jejich nábal ubírá ze světlosti okna. Také se může stát, že pro nábal žaluzie není dostatek místa nad oknem.  A právě pro takové případy je vhodná venkovní žaluzie Cetta 60 Flexi. Lamely jsou bez podélných záhybů, díky čemuž je zajištěn nízký nábal vytažené žaluzie.

 

Porovnání nábalů  – ovládání klika

   

 

         

Typ žaluzie / výška žaluzie v mm

1000

1500

2000

2500

3000

Cetta 60 Flexi – vedení lanko

135

150

165

185

200

Cetta 65  - vedení lišta

175

215

250

290

325

Cetta 80 – vedení lišta

165

195

230

265

295

 

Žaluzie Cetta 60 Flexi je základní venkovní žaluzií s odlehčenou lamelou o šířce 6 cm.  Ovládat lze motoricky, nebo manuálně. Boční vedení je v ocelovém šedém lanku.  Široká nabídka barevného provedení je shodná s nabídkou pro ostatní druhy venkovních žaluzií. Žaluzii je tak možné lehce sladit, nebo naopak odlišit od barvy oken a fasády.




Markýza - Elegancí proti slunci

Prosluněné ráno přecházející pozvolna do letního dne, kdy teplota šplhá k tropickým hodnotám a láká k odpočinku na terase nebo na balkóně.  Kromě zeleně nám příjemný odpočinek pomůže zajistit vhodné zastínění.

Proč nejsou látkové rolety vhodné do pergoly?

Krásné slunečné dny jsou v plném proudu a nás to táhne si sednout na zahradu a užívat si příjemné chvilky. Sluníčko máme rádi, ale po celém dnu stráveném na slunci začneme přemýšlet, jak vybudované zázemí na zahradě v podobě pergoly zastínit.

Blíží se mezinárodní stavební veletrh v Praze FOR ARCH 2022

Poslední velká letošní akce, na které se s námi můžete potkat, se blíží každým dnem. Už od 20. září se otevřou brány výstaviště PVA EXPO Praha a vy tak budete moci navštívit stavební veletrh FOR ARCH 2022.

Styly bydlení - skandinávský a minimalistický (1. díl)

Dnešní doba nabízí mnoho stylů a nápadů, jak si udělat své obydlí co nejpříjemnější. Podíváme se společně na to, jak si můžeme byt či dům vyladit interiérem nebo exteriérem a zároveň ukážeme, jaké stínění je nejvhodnější k danému stylu.