zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nové plastové plotovky ECO

K nabídce produktů na našem e-shopu patří nejen stínicí technika, ale také další produkty pro váš dům. Třeba prvky, kterými území vašeho pozemku ohraničíte,  plastové ploty, u kterých nyní rozšiřujeme nabídku o plastové plotové laťky a k nim padnoucí krytky.

Plotovka ECO

Plastové plotovky z odolného PVC ve dvou barevných provedeních. Jedná se o kvalitní pevný profil, který je vhodný pro stavbu nízkého plotu nebo jako dekorační prvek. Plotovka ECO vykazuje vysokou odolnost proti povětrnostním podmínkám, dlouhou životnost a má barevnou stálost. Montáž je velmi jednoduchá a cena nízká. Montáž plotovky se provádí uchycením na vrut v přední, nebo ze zadní strany.

Plotovky ECO můžete zakoupit jako kusové produkty s danou délkou 80 cm nebo 120 cm. Šířka plotového profilu je 8 cm a hloubka 1,5 cm. Dále můžete plotovku konfigurovat na míru, kdy bude nařezána z profilu o délce 6 m. Barevné provedení plotovky je buďto bílé nebo v dekoru světlé dřevo. Komponentem k těmto plotovým profilům jsou dva druhy krytek – klasická rovná a velmi poptávaná oblá krytka.

Pro přehlednou orientaci vám níže v bodech uvedeme nejdůležitější specifikace:

  • Rozměr: šířka 8 cm, hloubka 1,5 cm, délka 80 cm nebo 120 cm
  • Možnost řezání plotovek na míru z profilů o délce 6 metrů
  • Barevné provedení: Bílá, Světlé dřevo
  • Krytka: Rovná, Oblá
  • Odolné PVC materiály
  • Vhodné jako nízké ploty nebo jako dekorační prvky
  • Vysoká odolnost
  • Jednoduchá montáž
  • Nízká cena

Levnější, ale stále velmi kvalitní varianta plastových plotových prvků na vás čeká v našem e-shopu. Neváhejte a objednávejte, váš dům i zahrada si zaslouží pěkné oplocení.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Stínění na chaty a chalupy

Mnozí z nás už teď trávíme víkendy nebo i jiné dny volna na chatě či chalupě. Blíží se nejspíš velmi teplé léto a proto přichází na řadu probrat možnosti stínění našich druhých domovů.

Markýza - Elegancí proti slunci

Prosluněné ráno přecházející pozvolna do letního dne, kdy teplota šplhá k tropickým hodnotám a láká k odpočinku na terase nebo na balkóně.  Kromě zeleně nám příjemný odpočinek pomůže zajistit vhodné zastínění.

Dřevěné žaluzie nebo hliníkové žaluzie v imitaci dřeva

Líbí se Vám krásné dřevěné žaluzie? V tomto článku Vám chceme poradit v případě, že hledáte dřevěné stínění. Máte v podstatě 2 možnosti.

Hliníkové pergoly: Moderní a multifunkční řešení pro každou zahradu

V posledních letech se stává přeměna zahrad na útulná a funkční venkovní místa stále populárnějším trendem. Hliníkové pergoly, zejména ty od společnosti Isotra, jako je model bioklimatické pergoly Artosi, hrají v této proměně klíčovou roli. Nabízí perfektní spojení stylu, funkčnosti a udržitelnosti, které obohacuje každý venkovní prostor.