zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nové plastové plotovky ECO

K nabídce produktů na našem e-shopu patří nejen stínicí technika, ale také další produkty pro váš dům. Třeba prvky, kterými území vašeho pozemku ohraničíte,  plastové ploty, u kterých nyní rozšiřujeme nabídku o plastové plotové laťky a k nim padnoucí krytky.

Plotovka ECO

Plastové plotovky z odolného PVC ve dvou barevných provedeních. Jedná se o kvalitní pevný profil, který je vhodný pro stavbu nízkého plotu nebo jako dekorační prvek. Plotovka ECO vykazuje vysokou odolnost proti povětrnostním podmínkám, dlouhou životnost a má barevnou stálost. Montáž je velmi jednoduchá a cena nízká. Montáž plotovky se provádí uchycením na vrut v přední, nebo ze zadní strany.

Plotovky ECO můžete zakoupit jako kusové produkty s danou délkou 80 cm nebo 120 cm. Šířka plotového profilu je 8 cm a hloubka 1,5 cm. Dále můžete plotovku konfigurovat na míru, kdy bude nařezána z profilu o délce 6 m. Barevné provedení plotovky je buďto bílé nebo v dekoru světlé dřevo. Komponentem k těmto plotovým profilům jsou dva druhy krytek – klasická rovná a velmi poptávaná oblá krytka.

Pro přehlednou orientaci vám níže v bodech uvedeme nejdůležitější specifikace:

  • Rozměr: šířka 8 cm, hloubka 1,5 cm, délka 80 cm nebo 120 cm
  • Možnost řezání plotovek na míru z profilů o délce 6 metrů
  • Barevné provedení: Bílá, Světlé dřevo
  • Krytka: Rovná, Oblá
  • Odolné PVC materiály
  • Vhodné jako nízké ploty nebo jako dekorační prvky
  • Vysoká odolnost
  • Jednoduchá montáž
  • Nízká cena

Levnější, ale stále velmi kvalitní varianta plastových plotových prvků na vás čeká v našem e-shopu. Neváhejte a objednávejte, váš dům i zahrada si zaslouží pěkné oplocení.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




TOP 5 nejkrásnějších a nejelegantnějších řešení stínění

Interiérové stínění není jenom funkčním doplňkem, který nám umožní libovolně regulovat sluneční svit, ale také designovým detailem, který dokáže dodat našemu interiéru moderní, útulnou atmosféru.

 

Rolety den a noc: elegantní a praktické řešení pro moderní domácnosti

V současné době je trendem vytvářet domovy, které jsou nejen esteticky atraktivní, ale také plně funkční a pohodlné pro každodenní život. Rolety den a noc od společnosti ISOTRA dokonale splňují obě tato kritéria, což je činí vynikající volbou pro moderní domácnosti, které hledají flexibilní a stylizované řešení stínění.

Hledáte netradiční originální stínící variantu pro vaše okna? Zvolte plissé!

Plissé je vhodné jak pro klasická tak pro atypická okna, střešní okna i zimní zahrady. Široká nabídka barev, vzorů a potisků zajišťuje využití nejen v moderních budovách, ale i v rodinných domech.

Japonské posuvné stěny

Japonské posuvné stěny představují nejen originální prvek, který dodá interiéru elegantní atmosféru, ale také mají všestranné využití. Můžete je použít místo záclon do větších oken, ale také je proměnit ve stěnu pro zakrytí skříní.