zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

NOVĚ: Vyřešte financování nákupu stínění s úvěrem od Swiss Life Select a.s.

Nově zařazená možnost financování nákupu stínění přináší zákazníkům pohodlí a flexibilitu při realizaci jejich projektů. Swiss Life Select a.s. se postará o celý proces financování od začátku až do konce, aby zákazníkům usnadnila cestu k jejich požadovanému stínění.

Pomůžeme vám s financováním stínění

Při stavbě nebo rekonstrukci často může dojít k vyčerpání rozpočtu. Tato situace vede k pozastavení stavby, nebo vynechání určitých plánovaných prací, jako je třeba instalace venkovních žaluzií nebo jiného stínění. Nerušte proto plány, máme tu řešení.

Díky naší mateřské společnosti a dodavateli veškerého stínění ISOTRA a.s. vám můžeme nabídnout výhodné financování na stínící techniku od společnosti Swiss Life Select a.s.

Jak získání úvěru na stínící techniku probíhá?

Proces financování začíná podepsáním Souhlasu se zpracováním osobních údajů a předáním těchto údajů společnosti Swiss Life Select a.s. Ta následně připraví Žádost o úvěr s požadovanou výší úvěru, která odpovídá potřebám a rozpočtu zákazníka. Pro sepsání žádosti je potřeba doložit potvrzení o příjmu na předepsaném formuláři, poslední tři výpisy z účtu, kde zákazník obdržel mzdu, a dva doklady totožnosti (občanský průkaz a řidičský průkaz).

Po podpisu žádosti a provedení scoringu, který hodnotí bonitu zákazníka, společnost Swiss Life Select a.s. připraví potřebné dokumenty, schválí úvěr a sestaví úvěrové smlouvy. Poté se klientovi převede částka odpovídající výši úvěru na jeho účet. Klient po vyčerpání úvěru musí předložit účel úvěru (fakturu, účetní doklad atd.).

Kdo o úvěr může žádat?

Tato nová možnost financování nabízí výhody pro zákazníky, kteří se momentálně potýkají s nedostatkem finančních prostředků, a je k dispozici fyzickým osobám i SVJ. Parametry úvěru zahrnují výši od 50 tisíc Kč do 1,5 milionu Kč a dobu splatnosti od 8 do 20 let. Důležité je, že úvěr není zajištěný, což znamená, že není potřeba poskytovat žádné zástavy či záruky.

Tato nezávazná nabídka financování vám přináší možnost realizovat své projekty stínění s výhodnými podmínkami. Čerpání úvěrových možností na různé produkty a služby se stává běžnou praxí, a proto Swiss Life Select a.s. přináší tuto novou možnost, aby vám usnadnila cestu k dokončení stavby nebo rekontrukce bydlení. V případě zájmu o více informací a realizaci financování nás kontaktujte.

Rodinný dům s venkovními žaluziemi


Petra Šenková




Venkovní žaluzie: perfektní izolant tepla i zvuku

Dříve jsme je vídali jen na oknech kanceláří nebo skladů, dnes už se objevují taky na rodinných domech. A není divu. Venkovní žaluzie vám díky svým skvělým izolačním vlastnostem ušetří kupu peněz...

Největší veletrh žaluzií

Největší veletrh žaluzií, rolet, pergol a markýz na světě! Byli jsme na R+T ve Stuttgartu!

Jak vybrat stínicí techniku? 2. díl

Zda se rozhodneme pro interiérovou nebo exteriérovou stínicí techniku, to se odvíjí od našich potřeb a požadavků, které na stínění klademe. Interiérová stínicí technika je elegantním a především funkčním doplňkem interiéru.

9 tipů pro výběr spolehlivého dodavatele stínící techniky

Chystáte se pořídit domů stínění? Začínáte se dívat po vhodném dodavateli, prohlížíte e-shopy nebo hledáte kamennou prodejnu? Sepsali jsme článek, který vám dá pár základních tipů, jak vybrat správně a vyhnout se zbytečným komplikacím nebo zklamání.