zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

NOVINKA pro milovníky látkových rolet! Prohlédněte si látkovou roletu Larra

Látkové rolety jsou díky svým funkčním vlastnostem, ale také krásnému vzhledu stále populárnější. Z toho důvodu nyní rozšiřujeme naší nabídku o látkovou roletu Larra, která se pyšní unikátními vlnitými tvary, které rozzáří váš interiér.

Látkové rolety jsou oblíbené, zajišťují pocit bezpečí, soukromí a dotváří příjemnou atmosféru interiéru. Pro příznivce látkového stínění chystáme na našem e-shopu novinku, látkovou roletu LARRA.

Roleta z dílny žádaného designéra

Roleta Larra je výjimečná díky svým zaobleným a vlnitým tvarům, které jsou inspirovány přírodou i trendy v současné architektuře. V kombinaci s vybranou látkou se stane moderním a designovým prvkem vaší domácnosti nebo kanceláře. O krásný vzhled rolety se postaral český designér Miroslavo, který má na kontě několik světových ocenění za design.

Jaké má roleta přednosti?

  • Vyrábí se ve dvou variantách provedení: Larra s montážním profilem nebo Larra box semikazeta

 

 

  • Můžete si vybrat ze široké škály barevných odstínů látek včetně látek den-noc
  • Ovládá se manuálně nebo motoricky
  • Montuje se na stěnu/strop pomocí držáků s montážním profilem nebo s krycím boxem
  • Můžete si vybrat barvu bočních konzol a komponentů (bílá, satén, elox a grafit)

 

Útulný domov s roletou Larra

Roleta Larra je designována tak, aby svými zaoblenými tvary dodávala interiéru útulný a pohodový ráz. Vsaďte na tento elegantní, nepřehlédnutelný a plně účelný prvek i ve vašem bytě.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Jak vybrat stínící techniku? 1. díl

Mnoho z nás pocítí s prvními jarními paprsky slunce potřebu pořídit si stínění. Ne vždy však bývá výběr dostatečně promyšlen a my jsme poté z fungování stínící techniky spíše v rozpacích. Pojďme si říct, jak postupovat, abychom nespokojenosti předešli.

Dotace na fotovoltaiku

Jak je to s dotacemi na fotovoltaické systémy v České republice? Jakou část nákladů vám pokryjí a kdy na ně máte nárok? Přečtěte si více v následujícím článku.

S bioklimatickou pergolou máte kontrolu nad tím, kolik světla necháte proniknout do vašeho domova

V posledních letech se bioklimatické pergoly stály velmi oblíbenými. Mnoho lidí však stále váhá nad otázkou, zda tato konstrukce nezastíní přilehlé obývací prostory. Odpověď je jasná – s bioklimatickou pergolou máte plnou kontrolu nad tím, kolik světla do vašeho domu necháte proniknout.

Po roce je tu opět Veleton - Stavební online veletrh

Uběhlo to jako voda a je tu další online stavební veletrh Veleton 2023. Co vás na něm čeká a proč ho navštívit? A jakým způsobem?