zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

NOVINKA pro milovníky látkových rolet! Prohlédněte si látkovou roletu Larra

Látkové rolety jsou díky svým funkčním vlastnostem, ale také krásnému vzhledu stále populárnější. Z toho důvodu nyní rozšiřujeme naší nabídku o látkovou roletu Larra, která se pyšní unikátními vlnitými tvary, které rozzáří váš interiér.

Látkové rolety jsou oblíbené, zajišťují pocit bezpečí, soukromí a dotváří příjemnou atmosféru interiéru. Pro příznivce látkového stínění chystáme na našem e-shopu novinku, látkovou roletu LARRA.

Roleta z dílny žádaného designéra

Roleta Larra je výjimečná díky svým zaobleným a vlnitým tvarům, které jsou inspirovány přírodou i trendy v současné architektuře. V kombinaci s vybranou látkou se stane moderním a designovým prvkem vaší domácnosti nebo kanceláře. O krásný vzhled rolety se postaral český designér Miroslavo, který má na kontě několik světových ocenění za design.

Jaké má roleta přednosti?

  • Vyrábí se ve dvou variantách provedení: Larra s montážním profilem nebo Larra box semikazeta

 

 

  • Můžete si vybrat ze široké škály barevných odstínů látek včetně látek den-noc
  • Ovládá se manuálně nebo motoricky
  • Montuje se na stěnu/strop pomocí držáků s montážním profilem nebo s krycím boxem
  • Můžete si vybrat barvu bočních konzol a komponentů (bílá, satén, elox a grafit)

 

Útulný domov s roletou Larra

Roleta Larra je designována tak, aby svými zaoblenými tvary dodávala interiéru útulný a pohodový ráz. Vsaďte na tento elegantní, nepřehlédnutelný a plně účelný prvek i ve vašem bytě.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Proč lidé objednávají stínící techniku? 2. díl: Venkovní žaluzie

Velké prosklené plochy a francouzská okna jsou v poslední době populární variantou při stavbě rodinných i komerčních staveb. S tímto trendem roste také poptávka po vhodném zastínění těchto ploch, které by zároveň zabránilo přehřívání interiéru v létě a úniku tepla v zimním období. A právě tyto vlastnosti má venkovní stínící technika.

Trend, který se stále vrací?

Látkové rolety jsou trendem, který z našich oken hned tak nevymizí. A důvod je jasný, látkové rolety jsou velice praktické, cenově dostupné, můžeme si vybrat libovolný design a doladit tak interiér do posledního detailu.

Koupit si žaluzie na internetu nebo objednat montážní firmu?

Trend on-line nakupování zasáhl již nějaký čas zpět i oblast prodeje zboží na míru. Před pár roky bylo nepředstavitelné, že by si někdo mohl na internetu objednat třeba žaluzie, markýzu nebo venkovní žaluzie a jiné produkty určené ke stínění. Dnes je vše už jinak.

Jak jsem čistila žaluzie?

Horizontální žaluzie patří mezi nejpopulárnější stínění. Jsou cenově dostupné, skvěle stíní a snadno se montují. A navíc se i snadno udržují! Podívejte se, jak je nejlépe vyčistit, aby vám vydržely co nejdéle krásné a funkční.