zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

NOVINKA pro milovníky látkových rolet! Prohlédněte si látkovou roletu Larra

Látkové rolety jsou díky svým funkčním vlastnostem, ale také krásnému vzhledu stále populárnější. Z toho důvodu nyní rozšiřujeme naší nabídku o látkovou roletu Larra, která se pyšní unikátními vlnitými tvary, které rozzáří váš interiér.

Látkové rolety jsou oblíbené, zajišťují pocit bezpečí, soukromí a dotváří příjemnou atmosféru interiéru. Pro příznivce látkového stínění chystáme na našem e-shopu novinku, látkovou roletu LARRA.

Roleta z dílny žádaného designéra

Roleta Larra je výjimečná díky svým zaobleným a vlnitým tvarům, které jsou inspirovány přírodou i trendy v současné architektuře. V kombinaci s vybranou látkou se stane moderním a designovým prvkem vaší domácnosti nebo kanceláře. O krásný vzhled rolety se postaral český designér Miroslavo, který má na kontě několik světových ocenění za design.

Jaké má roleta přednosti?

  • Vyrábí se ve dvou variantách provedení: Larra s montážním profilem nebo Larra box semikazeta

 

 

  • Můžete si vybrat ze široké škály barevných odstínů látek včetně látek den-noc
  • Ovládá se manuálně nebo motoricky
  • Montuje se na stěnu/strop pomocí držáků s montážním profilem nebo s krycím boxem
  • Můžete si vybrat barvu bočních konzol a komponentů (bílá, satén, elox a grafit)

 

Útulný domov s roletou Larra

Roleta Larra je designována tak, aby svými zaoblenými tvary dodávala interiéru útulný a pohodový ráz. Vsaďte na tento elegantní, nepřehlédnutelný a plně účelný prvek i ve vašem bytě.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Labona mění vzhled pro přehlednější nákup

Zdá se vám, že je na našem webu něco jinak? Máte pravdu, webové stránky Labona.cz jsme oblékli do nového kabátu. Doufáme, že pro vás nový design bude přehlednější a příjemnější! Pojďte se s námi podívat, co je nového.

TOP 5 Výhod venkovních žaluzií

Venkovní žaluzie jsou nejen velmi praktickým, ale také elegantním prvkem, který doladí celkový vzhled domu. Kromě toho, že spolehlivě zastíní, mají i spoustu dalších výhod, díky kterým v poslední době nabývají na popularitě. Které výhody to jsou?

Bioklimatická pergola - novinka pro vaši zahradu

Trávíte hodně času na zahradě nebo na terase? Posedíte rádi se svojí rodinou nebo přáteli venku, ale nebaví vás, když vám plány kazí počasí? Pak je pro vás bioklimatická pergola ideálním řešením. Jaké jsou její přednosti?

Bude to velké! Veletrh For Arch 2023: produkty, vstupenky a workshopy

Koncem září proběhne největší mezinárodní stavební veletrh For Arch v Praze na Letňanech. I Labona bude jeho součástí a tentokrát to bude i interaktivní. Připravili jsme si pro vás nadupaný stánek a mnoho doprovodných aktivit. Vstupenky jsou pro vás zdarma.