zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Novinka v naší nabídce - sekční garážová vrata na míru

Podzim je tu, s ním přichází chladnější počasí a s ním pomalu zazimovávání rozestavěných domů, chat a chalup. Často je s tím spojená i potřeba uzavření do teď otevřených garáží a vjezdů a promrzání místností díky starým netěsnícím vratům. Pojďte to zavčas vyřešit - máme na to lék.

Jednoduché zavírání s garážovými vraty

Způsobů, jak zavřít například garáž nebo dílnu, je mnoho. Proto záleží především na vašich potřebách a možnostech. Mezi prostorově nejúspornější varianty patří rolovací a sekční garážová vrata. A právě ta jsme přidali do naší nabídky.

Co jsou to sekční garážová vrata?

Tento druh vrat je složený z několika částí - tu hlavní tvoří panely, neboli sekce, které na sebe dosedají a vytváří tak neprostupnou uzavřenou plochu. Ve staženém stavu jsou panely vyrovnané na sobě. Pokud se vrata otevírají, pak panely vyjíždí v kolejnicích po stranách nahoru pod strop. Tato vrata vám tedy nebudou zabírat prostor před garáží, ani uvnitř - jednoduše se vytáhnout do volného místa pod stropem.

Mnoho variací, různé designy i struktury

Náš dům - náš hrad. A aby tomu tak bylo, chceme mít vše krásné, sladěné. Takže i vrata. Proto si můžete vybrat vrata na míru z nejžádanějších 2 designů panelů a nakombinovat to se dvěma strukturami povrchu a v několika barvách i imitacích dřeva. Designem se rozumí vodorovné prolisy panelů, strukturou pak to, jaké budou panely na pohled i dotyk.

Ovládání pro křehké ženy, stejně jako pro silné muže

Je jedno, jestli jste útlá žena, nebo svalnatý muž - ovládání vrat je snadné pro všechny. V případě volby manuálního ovládání se vrata vysouvají tahem, který je usnadněný díky torzním pružinám. Pokud se rozhodnete pro motorické ovládání vrat, pak stisknutí tlačítka pro otevření či zavření zvládne i vaše dítě.

Vrata na míru, která namontujete sami?

Ano. Zakládáme si na tom, že všechny námi nabízené produkty jsou jednoduché na montáž a zvládne je s manuálem každý. Takže i sekční garážová vrata. Vrata vám přijdou zabalená v krabici s úchopy, kterou ve dvou unese každý. Na našich stránkách jsou nachystané potřebné manuály i video. Můžete se tak pustit do svého nového projektu - vlastních garážových vrat.


Petra Šenková




Jaký je rozdíl mezi žaluzií vyrobenou na míru a typizovanou žaluzií z hobby marketu?

Pro většinu zákazníků je při výběru produktu nejdůležitější cena a ani u žaluzií a rolet tomu není jinak. Před nákupem se zákazníci rozhodují, jestli si pořídit stínění na míru, nebo si pořídit typizované žaluzie v hobbymarketu. Pojďme se podívat na základní rozdíly u těchto dvou možností.

Moderní varianta sítí proti hmyzu

Léto je v plném proudu a s čerstvým vánkem nám bohužel otevřenými okny vstupuje do bytů i otravný hmyz. O čerstvý vzduch však v žádném případě nemusíte přijít, ani není třeba sahat po chemických prostředcích. Vyzkoušejte nejmodernější variantu sítí proti hmyzu – plisované sítě.

Styly bydlení - Provence a Vintage (2. díl)

V předchozím článku jsme se zaměřili na styl skandinávský a minimalistický, dnes se podíváme na další dva výrazné styly a těmi jsou Provence a Vintage. Jaké jsou jejich znaky a jaké stínění k nim nejlépe sedí? Přečtěte si dále.

Nová podoba plissé? Žaluzie!

Plissé, textilie s uměle vytvořenými záhyby, byla dříve velice populárním a exkluzivním materiálem pro výrobu módních oděvů pro ženy, výrobu manžet a podobně. Podívejte se na plissé z jiného úhlu pohledu a dodejte svému domovu šmrnc!