zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Objednejte si pergolu ARTOSI a získejte k ní screenovou roletu zdarma

Tak tohle je naprostá bomba. Spustili jsme akci k bioklimatickým pergolám. Představte si to pohodlí pod pergolou s naklápěcími lamelami, jak sedíte v křesle, čtete si knihu a užíváte si blažené chvíle… A představte si, že když slunce sestoupí níže, stiskem jediného tlačítka stáhnete screenové rolety na bocích pergoly a relaxujete dál… A teď si představte, že za screenové rolety ušetříte, protože od nás dostanete jednu roletu ZDARMA - to je přeci super představa.

Akce je jednoduchá a ušetří vám nemalou částku. Pokud objednáváte hliníkovou pergolu ARTOSI, jistě jste zvážili i možnost dokoupení screenových rolet, které vás dokáží chránit před nízkým sluníčkem, stejně jako před pofukujícím vánkem, pohledy sousedů, mírným deštěm a případně ve večerních hodinách i před hmyzem. Teď můžete k pergole mít při koupi 2 a více rolet jednu z nich zdarma.

Objednejte 2 a více rolet a jednu z nich máte od nás zdarma

Tak se pusťte do konfigurace vaší pergoly a ušetřete.

ZAČÍT KONFIGUROVAT PERGOLU


Petra Šenková




Žaluzie se dají použít i velmi originálně

Víte, že žaluzie umí mnohem víc než jen znemožnění průniku světla do místnosti a ukrytí života v domě před zvídavými pohledy z venku?

Nebojte se změny a zkuste vnitřní látkové rolety

Čekáte miminko, přistěhoval se k Vám do domácnosti nový člen rodiny? Potřebujete změnit ráz pokoje? Zkuste látkové rolety.

Jak opravit žaluzie

Řešíte nějakou závadu u horizontální žaluzie a nevíte si s ní rady? Mrkněte na nejčastější poškození a přehledné návody na jejich nápravu.

Jaký druh stínění je nejvhodnější do dětského pokoje?

Při zařizování dětského pokoje se soustředíme zejména na barvu stěn a nábytku a často zapomínáme na kvalitní stínění. A to je chyba, protože možnost regulace světla je pro dení aktivity i kvalitní spánek dítěte nezbytná.  Na výběr máme z několika druhu záclon, rolet nebo žaluzii. Jak vybrat tu správnou?