zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Objednejte si pergolu ARTOSI a získejte k ní screenovou roletu zdarma

Tak tohle je naprostá bomba. Spustili jsme akci k bioklimatickým pergolám. Představte si to pohodlí pod pergolou s naklápěcími lamelami, jak sedíte v křesle, čtete si knihu a užíváte si blažené chvíle… A představte si, že když slunce sestoupí níže, stiskem jediného tlačítka stáhnete screenové rolety na bocích pergoly a relaxujete dál… A teď si představte, že za screenové rolety ušetříte, protože od nás dostanete jednu roletu ZDARMA - to je přeci super představa.

Akce je jednoduchá a ušetří vám nemalou částku. Pokud objednáváte hliníkovou pergolu ARTOSI, jistě jste zvážili i možnost dokoupení screenových rolet, které vás dokáží chránit před nízkým sluníčkem, stejně jako před pofukujícím vánkem, pohledy sousedů, mírným deštěm a případně ve večerních hodinách i před hmyzem. Teď můžete k pergole mít při koupi 2 a více rolet jednu z nich zdarma.

Objednejte 2 a více rolet a jednu z nich máte od nás zdarma

Tak se pusťte do konfigurace vaší pergoly a ušetřete.

ZAČÍT KONFIGUROVAT PERGOLU


Petra Šenková




Jak vyčistit žaluzie?

Pravidelnou údržbou žaluzií nejen prodlužujete životnost vašemu stínění, ale také zabraňujete víření prachu a možným dýchacím obtížím. Čištění žaluzií nemusí být horor – přečtěte si naše rady, jak co nejefektivněji žaluzie čistit a usnadněte si práci.

Horizontální žaluzie nebo látkové rolety?

Je to velmi často probírané téma. Když zvažujete interní zastínění oken, toto jsou dvě nejčastěji volené varianty. Jaké jsou jejich výhody?

Jak vypadá správně zabalená zásilka? Díl Druhý

V minulém článku jsme si pro představu ukázali, jak vypadají balíky se zbožím, které si objednáte v eshopu Labona. Budeme pokračovat ve stejném duchu a ukážeme si další zásilky našich produktů. Tentokrát se podíváme blíže na vnitřní látkové stínění.

Jak namontovat žaluzie?

Horizontální interiérová žaluzie je stálice v oblíbenosti a není proto divu, že je nejčastěji objednávaným stínícím produktem. Má jednoduchý design, který nenaruší žádný styl interiéru, skvěle stíní a hlavně se velmi snadno montuje.