zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Objednejte si pergolu ARTOSI a získejte k ní screenovou roletu zdarma

Tak tohle je naprostá bomba. Spustili jsme akci k bioklimatickým pergolám. Představte si to pohodlí pod pergolou s naklápěcími lamelami, jak sedíte v křesle, čtete si knihu a užíváte si blažené chvíle… A představte si, že když slunce sestoupí níže, stiskem jediného tlačítka stáhnete screenové rolety na bocích pergoly a relaxujete dál… A teď si představte, že za screenové rolety ušetříte, protože od nás dostanete jednu roletu ZDARMA - to je přeci super představa.

Akce je jednoduchá a ušetří vám nemalou částku. Pokud objednáváte hliníkovou pergolu ARTOSI, jistě jste zvážili i možnost dokoupení screenových rolet, které vás dokáží chránit před nízkým sluníčkem, stejně jako před pofukujícím vánkem, pohledy sousedů, mírným deštěm a případně ve večerních hodinách i před hmyzem. Teď můžete k pergole mít při koupi 2 a více rolet jednu z nich zdarma.

Objednejte 2 a více rolet a jednu z nich máte od nás zdarma

Tak se pusťte do konfigurace vaší pergoly a ušetřete.

ZAČÍT KONFIGUROVAT PERGOLU


Petra Šenková




Jaké dekorace zkrátí dlouhou zimu?

Zimní období je v plném proudu a může být ještě dlouhé. Pro mnohé z nás je vždy nekonečné, nudné, ubíjející a s počátkem března už netrpělivě vyhlížíme jaro. Ještě to budeme muset nějaký ten pátek vydržet, nicméně proč si čekání nezpříjemnit stylovou výzdobu v duchu jarní nálady již nyní?

Akce 4 + 1 zdarma na všechno

Slevy v letošním roce u nás ještě gradují, proto jako poslední akci spouštíme 4 + 1 zdarma na všechny produkty. Objednejte 5 kusů stínění a nejlevnější kousek máte zdarma.

Proč pořídit rolovací sítě proti hmyzu v zimě?

Sítě proti hmyzu jsou skvělým pomocníkem do domácnosti od jara až do podzimu. Přemýšlíte, že si je pořídíte? Vybírat můžete začít už nyní, ať si můžete užívat příchod jara bez starostí s otravným hmyzem.

Jsou předokenní rolety bezpečnostním prvkem?

Předokenní rolety jsou klasickým doplňkem oken s velmi praktickými vlastnostmi.