zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Objednejte si pergolu ARTOSI a získejte k ní screenovou roletu zdarma

Tak tohle je naprostá bomba. Spustili jsme akci k bioklimatickým pergolám. Představte si to pohodlí pod pergolou s naklápěcími lamelami, jak sedíte v křesle, čtete si knihu a užíváte si blažené chvíle… A představte si, že když slunce sestoupí níže, stiskem jediného tlačítka stáhnete screenové rolety na bocích pergoly a relaxujete dál… A teď si představte, že za screenové rolety ušetříte, protože od nás dostanete jednu roletu ZDARMA - to je přeci super představa.

Akce je jednoduchá a ušetří vám nemalou částku. Pokud objednáváte hliníkovou pergolu ARTOSI, jistě jste zvážili i možnost dokoupení screenových rolet, které vás dokáží chránit před nízkým sluníčkem, stejně jako před pofukujícím vánkem, pohledy sousedů, mírným deštěm a případně ve večerních hodinách i před hmyzem. Teď můžete k pergole mít při koupi 2 a více rolet jednu z nich zdarma.

Objednejte 2 a více rolet a jednu z nich máte od nás zdarma

Tak se pusťte do konfigurace vaší pergoly a ušetřete.

ZAČÍT KONFIGUROVAT PERGOLU


Petra Šenková




Nejoblíbenější druhy interiérového stínění

V dnešní době je stínění do interiéru jedním z nejdůležitějších prvků při zařizování domů a kanceláří. Pomáhá udržovat soukromí a chrání proti slunečnímu záření a vedru, zatímco dodává interiéru styl a eleganci. Mezi nejoblíbenější druhy stínění patří horizontální žaluzie, vertikální žaluzie a látkové rolety.

Novinka v naší nabídce - sekční garážová vrata na míru

Podzim je tu, s ním přichází chladnější počasí a s ním pomalu zazimovávání rozestavěných domů, chat a chalup. Často je s tím spojená i potřeba uzavření do teď otevřených garáží a vjezdů a promrzání místností díky starým netěsnícím vratům. Pojďte to zavčas vyřešit - máme na to lék.

Proč lidé objednávají stínící techniku? 1. díl: Horizontální žaluzie

Jaké jsou nejčastější důvody pro pořízení stínění? Překvapivě to není jen sluneční svit, ale hlavně ochrana soukromí – nechceme, aby nás nerušili kolemjdoucí za okny, či třeba sousedi. Jaké jsou další důvody? A jaký typ stínění si zákazníci nejčastěji pořizují?

Dveřní síť – praktické a elegantní řešení

Přemýšlíte, jak se nejlépe uchránit před nálety otravného hmyzu? Váš dům můžete vybavit sítěmi do oken a dveří, které vás problému jednoduše zbaví. A nemusíte se bát, sítě nemusí být pouze nevzhledné a nepraktické, v naší nabídce najdete produkty z kvalitních materiálů, v různě barevných provedeních, které váš domov naopak zkrášlí!