zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Objednejte si pergolu teď s 8% slevou

Sezona 2021 pomalu končí a za nějaký čas nás čeká ochlazení a nutné přerušení prací na rekonstrukcích a stavbách. I tento čas však jde efektivně využít a být připraveni na jaro 2022. Objednejte si proto pergolu ARTOSI ještě teď, zaplaťte 10 % z celkové ceny a zafixujte si tak aktuální cenu - my vám na ni dáme slevu 8 %.

Bioklimatické pergoly ARTOSI patří mezi top produkty v oblasti venkovního stínění. Jejich hlavní předností jsou naklápěcí lamely ve střešní části, díky kterým se stáváte pánem slunečních paprsků vy. 

Lamely můžete za pomoci ovladače pohodlně naklápět v rozmezí 0 - 130° a pod pergolu tak vpouštět přímé sluneční paprsky, můžete lamelami stínit a nebo je úplně uzavřít a být v bezpečí i před dešťovými kapkami. Kromě slunečního svitu ovlivňují pootevřené lamely i cirkulaci vzduchu v prostoru pod pergolou. 

Hliníkovou pergolu na míru vám vyrobíme v rozměru až 7000 mm délky a 4500 mm šířky. Můžete si vybrat i směr vedení lamel a případné kotvení pergoly do zdi. 

Už sama o sobě bude bioklimatická pergola středobodem vaší zahrady, ale můžete ji ještě vyšperkovat. První možností jsou boční screenové rolety, které vás ochrání před nízkými slunečními paprsky, před větrem, bočním deštěm i hmyzem.

Druhým doplňkem je integrované LED osvětlení, které vám poskytne dostatečné světlo i ve večerních hodinách.

Více si můžete přečíst na produktové stránce pergol ARTOSI, kde po zadání rozměrů a navolení dalších parametrů zjistíte hned cenu. Při objednání ještě teď získáte na pergolu slevu 8 %. Při neustále se měnících podmínkách a požadavcích trhu může brzy dojít k navyšování cen, objednáním nyní a zaplacením zálohy minimálně 10 % si zajistíte fixaci aktuální ceny pergoly. My vám hliníkovou pergolu připravíme a začátkem jara 2022, jakmile to počasí umožní, vám ji po domluvě dodáme.

V případě jakýchkoliv nejasností se na nás neváhejte obrátit - jsme vám k dispozici na infolince 608 354 888, i na e-mailu info@labona.cz.


Petra Šenková




Nakupte si žaluzie a rolety na míru z bezpečí domova

Málokdo se v tomto období cítí komfortně v přítomnosti cizích osob. Neradi chodíte nakupovat, vyhýbáte se kontaktu, snažíte se chránit zdraví naše a našich nejbližších. Díky e-shopu Labona.cz nemusíte čekat na ukončení karantény, můžete i v této situaci nakoupit potřebné stínění z bezpečí domova.

Vystavovali jsme na Stavotechu v Olomouci - Stálo to za to

Minulý týden jsme si vyzkoušeli něco zcela nového – vystavovali jsme na stavebním veletrhu Stavotech v Olomouci, který proběhl od 5. do 7 listopadu 2015. Celé tři dny jsme vysvětlovali, prezentovali...

Nová podoba plissé? Žaluzie!

Plissé, textilie s uměle vytvořenými záhyby, byla dříve velice populárním a exkluzivním materiálem pro výrobu módních oděvů pro ženy, výrobu manžet a podobně. Podívejte se na plissé z jiného úhlu pohledu a dodejte svému domovu šmrnc!

Jak si vybrat vertikální žaluzie?

Vertikální žaluzie mají využití především pro větší plochy. Je to dáno možností použití až do šířky 5,9m a maximální plochy 12,5m2. Dnes již neplatí, že se používají jen do kanceláří.