zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Objednejte si pergolu teď a mějte ji na jaře mezi prvními a ještě za letošní cenu

Chystáte se na koupi hliníkové pergoly pro vaše venkovní posezení? Nepromeškejte naši momentální akci. Díky ní si zajistíte letošní cenu a ještě budete mít pergolu v příštím roce mezi prvními.

V čem akce spočívá?

Díky aktuální situaci a nevyzpytatelným podmínkám pro fungováním veškerého obchodu a služeb se dá v příštím roce předpokládat zdražení všech produktů, s největší pravděpodobností zdražení nemine ani stínící techniku. Objednáním bioklimatické pergoly ještě v tomto roce a zaplacením pouhých 10 % z ceny si zajistíte jednak letošní cenu a zároveň budete v pořadníku ve výrobě na jaro mezi prvními. Když se začne s objednáváním pergol až po začátku roku, stíháme pergoly montovat většinou až duben a květen. Díky této akci se můžete vyhnout čekání a mít svoji pergolu hotovou již výrazně dříve.

Jak akci využít a jak proběhne?

  1. Objednejte si hliníkovou pergolu Artosi z naší nabídky. Pergolu můžete vyměřit a objednat již teď s přesnými rozměry, nebo můžete udat přibližné plánované rozměry, pokud budete místo pro pergolu teprve připravovat a před zadáním pergoly do výroby v novém roce rozměry upřesnit.
  2. Zaplatíte 10 % z celkové ceny bioklimatické pergoly a tím si zafixujete letošní cenu.
  3. Začátkem roku 2021, jakmile přejde zima, Vás budeme kontaktovat, poprosíme o doplacení 40 % z ceny pergoly (dohromady bude tedy zaplacená záloha 50 % již) a poté zadáme pergolu přednostně do výroby.
  4. Po dokončení výroby se s vámi domluvíme na termínu dodání, případně domluvíme termín montáže, pokud si ji budete přát od naší společnosti. Doplacení zbylých 50 % ceny se uskuteční po předání pergoly.

OBJEDNAT PERGOLU ARTOSI

V případě jakýchkoliv dotazů jsem vám k dispozici na naší infolince. Rád vám vše zodpovím a pomohu se správným výběrem.

Karel Král - obchodně technický referent


Petra Šenková




Inteligentní stínící systémy: Budoucnost domácí automatizace

V dnešní době, kdy technologie neustále pokračuje vpřed, se inteligentní stínící systémy stávají neodmyslitelnou součástí konceptu chytrých domovů. Produkty od předního výrobce Somfy, lídra v oblasti automatizovaných řešení pro domácnosti, znamenají pro inteligentní stínící systémy obrovský krok vpřed. Jsou synonymem pro inovaci a komfort, které transformují každodenní život.

Venkovní žaluzie: perfektní izolant tepla i zvuku

Dříve jsme je vídali jen na oknech kanceláří nebo skladů, dnes už se objevují taky na rodinných domech. A není divu. Venkovní žaluzie vám díky svým skvělým izolačním vlastnostem ušetří kupu peněz...

Snižte cenu za energie ve vaší domácnosti

Cena elektřiny raketově stoupla, situace je nejistá a mnoho společností stojí na pokraji svých možností. Na účtech domácností se najednou objevují nemalé částky nad plán rodinného rozpočtu. Zní to trochu jako hororový scénář, že? Tak se pojďme podívat, jak na zdražení elektřiny alespoň trochu vyzrát.

Akce 4 + 1 zdarma na všechno

Slevy v letošním roce u nás ještě gradují, proto jako poslední akci spouštíme 4 + 1 zdarma na všechny produkty. Objednejte 5 kusů stínění a nejlevnější kousek máte zdarma.