zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Objednejte si pergolu teď a mějte ji na jaře mezi prvními a ještě za letošní cenu

Chystáte se na koupi hliníkové pergoly pro vaše venkovní posezení? Nepromeškejte naši momentální akci. Díky ní si zajistíte letošní cenu a ještě budete mít pergolu v příštím roce mezi prvními.

V čem akce spočívá?

Díky aktuální situaci a nevyzpytatelným podmínkám pro fungováním veškerého obchodu a služeb se dá v příštím roce předpokládat zdražení všech produktů, s největší pravděpodobností zdražení nemine ani stínící techniku. Objednáním bioklimatické pergoly ještě v tomto roce a zaplacením pouhých 10 % z ceny si zajistíte jednak letošní cenu a zároveň budete v pořadníku ve výrobě na jaro mezi prvními. Když se začne s objednáváním pergol až po začátku roku, stíháme pergoly montovat většinou až duben a květen. Díky této akci se můžete vyhnout čekání a mít svoji pergolu hotovou již výrazně dříve.

Jak akci využít a jak proběhne?

  1. Objednejte si hliníkovou pergolu Artosi z naší nabídky. Pergolu můžete vyměřit a objednat již teď s přesnými rozměry, nebo můžete udat přibližné plánované rozměry, pokud budete místo pro pergolu teprve připravovat a před zadáním pergoly do výroby v novém roce rozměry upřesnit.
  2. Zaplatíte 10 % z celkové ceny bioklimatické pergoly a tím si zafixujete letošní cenu.
  3. Začátkem roku 2021, jakmile přejde zima, Vás budeme kontaktovat, poprosíme o doplacení 40 % z ceny pergoly (dohromady bude tedy zaplacená záloha 50 % již) a poté zadáme pergolu přednostně do výroby.
  4. Po dokončení výroby se s vámi domluvíme na termínu dodání, případně domluvíme termín montáže, pokud si ji budete přát od naší společnosti. Doplacení zbylých 50 % ceny se uskuteční po předání pergoly.

OBJEDNAT PERGOLU ARTOSI

V případě jakýchkoliv dotazů jsem vám k dispozici na naší infolince. Rád vám vše zodpovím a pomohu se správným výběrem.

Karel Král - obchodně technický referent


Petra Šenková




Jak fungují optimizéry u fotovoltaiky a kdy se vyplatí je použít?

Už jste někdy slyšeli, že celek funguje tak, jako jeho nejslabší článek? A toto je přesně případ fotovoltaického systému bez použití optimizérů. Jak fungují? 

Jak vybrat správné žaluzie pro vaše okna?

Sedíte doma a dumáte, jaké stínění by bylo pro váš domov vhodné? Mrkněte se na pár rad v našem průvodci. Snáze se pak rozhodnete pro správný typ.

Žaluzie se dají použít i velmi originálně

Víte, že žaluzie umí mnohem víc než jen znemožnění průniku světla do místnosti a ukrytí života v domě před zvídavými pohledy z venku?

Jak jsem čistila žaluzie?

Horizontální žaluzie patří mezi nejpopulárnější stínění. Jsou cenově dostupné, skvěle stíní a snadno se montují. A navíc se i snadno udržují! Podívejte se, jak je nejlépe vyčistit, aby vám vydržely co nejdéle krásné a funkční.