zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Originální stínění oken – to jsou látkové rolety den a noc

V posledních letech oživily nabídku klasických látkových rolet i výjimečné rolety s názvem den a noc, zebra nebo ve zkratce duorolety. V čem se liší od běžných rolet?

Látkové rolety den a noc jsou stále oblíbenějším typem stínění. A není se čemu divit. Spojují v sobě výhody elegantních látkových rolet a praktických interiérových žaluzií. Díky použité látce jsou originálním dekorativním prvkem, který dokonale zútulní interiér a dodá mu nádech elegance. Díky široké nabídce barev látek je můžete bez problémů sladit s vybavením domácnosti.

Oproti klasickým látkovým roletám navíc nabízí možnost regulace prostupnosti světla dopadajícího do interiéru. To umožňuje látka, na níž se střídají průhledné a zatemňující pruhy. Díky plynulému posouvání pruhů v jednotlivých vrstvách si můžete regulovat prostupnost světla podle aktuální potřeby.

Jak vyčistit rolety?

Výhodou rolet den a noc je velice snadná údržba. Drobné nečistoty a prach stačí odstranit z textilie opatrným vysátím za použití nízkého výkonu vysavače nebo jemným hadříkem navlhčeným v mýdlové vodě.


Pavel Hrdlička




Jsou vhodné žaluzie do vlhkého prostředí?

Snad v každém domě či bytě se řeší tato otázka. V koupelně, prádelně či u bazénu. V těchto místnostech je nesmírně vlhko...

Jak se udržuje venkovní markýza?

V dnešní době již v podstatě nijak. Venkovní markýza se skládá z několika částí. Celohliníková odlehčená konstrukce, látka a většinou motor nebo klika.

Největší veletrh žaluzií

Největší veletrh žaluzií, rolet, pergol a markýz na světě! Byli jsme na R+T ve Stuttgartu!

Nechte se okouzlit přirozeným půvabem dřevěné žaluzie

Dřevěné horizontální žaluzie vdechnou do interiéru atmosféru klidu a pohodlí. Nesou s sebou kus přírody. Jsou čisté, přirozené a elegantní.