zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Originální stínění oken – to jsou látkové rolety den a noc

V posledních letech oživily nabídku klasických látkových rolet i výjimečné rolety s názvem den a noc, zebra nebo ve zkratce duorolety. V čem se liší od běžných rolet?

Látkové rolety den a noc jsou stále oblíbenějším typem stínění. A není se čemu divit. Spojují v sobě výhody elegantních látkových rolet a praktických interiérových žaluzií. Díky použité látce jsou originálním dekorativním prvkem, který dokonale zútulní interiér a dodá mu nádech elegance. Díky široké nabídce barev látek je můžete bez problémů sladit s vybavením domácnosti.

Oproti klasickým látkovým roletám navíc nabízí možnost regulace prostupnosti světla dopadajícího do interiéru. To umožňuje látka, na níž se střídají průhledné a zatemňující pruhy. Díky plynulému posouvání pruhů v jednotlivých vrstvách si můžete regulovat prostupnost světla podle aktuální potřeby.

Jak vyčistit rolety?

Výhodou rolet den a noc je velice snadná údržba. Drobné nečistoty a prach stačí odstranit z textilie opatrným vysátím za použití nízkého výkonu vysavače nebo jemným hadříkem navlhčeným v mýdlové vodě.


Pavel Hrdlička




Největší stálice našeho e-shopu? Horizontální žaluzie jsou opravdu HIT!

Klasické interiérové horizontální žaluzie se vyskytují snad v každé domácnosti a nejen tam. Interiérová žaluzie je cenově nejdostupnější stínicí prvek, který nikdy nevyjde z módy. Podívejte se, jaké horizontální žaluzie najdete u nás na e-shopu a proč se jim říká HIT.

Blíží se veletrh For Garden 2022 v Praze

Budeme na dalším veletrhu - tentokrát osobně na For Garden 2022 v Praze Letňanech.

Recyklované materiály pro výrobu purenitového boxu

V dnešní době je důležitější než kdy jindy zaměřit se na udržitelnost a ekologické postupy ve všech oblastech našeho života, včetně výrobního průmyslu. Recyklované materiály se stávají klíčovým prvkem v boji proti plýtvání zdrojů a znečištění životního prostředí. Tento článek se zaměřuje na využití recyklovaných materiálů ve výrobě, konkrétně na příkladu purenitového boxu a bočního ostění, kde se ukazuje, jak mohou být inovativní materiály využity k vytvoření kvalitních a trvanlivých produktů.

Z garáže až na technologickou špičku Evropy!

Psal se rok 1992 a 2 kamarádi Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut začali podnikat jak už to bývá v omezeném prostoru v Bolaticích...