zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Pergola Artosi – středobod vaší zahrady

Chystáte se trávit více času na zahradě, ale nemáte tam dostatek zastíněného prostoru, kde se můžete usadit a odpočívat? Nebo rádi v suchu nasloucháte bubnování kapek letního deště? Pak pro vás máme skvělého parťáka, a to bioklimatickou pergolu.

bioklimatická pergola

Co je to bioklimatická pergola?

Hliníková pergola Artosi má střechu tvořenou naklápěcími lamelami, které můžete polohovat v rozmezí 0° - 130°. Díky tomu vpustíte dle potřeby pod pergolu nejen sluneční paprsky, ale také čerstvý vzduch. Díky cirkulaci čerstvého vzduchu tak nedochází k přehřívání prostoru pod pergolou, jak je tomu například u klasických pergol se skleněnou nebo polykarbonátovou střechou. Lamely jdou i úplně uzavřít a pergolu tak můžete využívat i během deště. 

Výhodou je i možnost rozdělení střechy na více sekcí. Každou z nich pak můžete zvlášť naklápět - pod jednou částí můžete například i grilovat a kouř bude plynule odcházet a pod druhou částí se mohou na vynikající pokrm těšit ve stínu vaši hosté. Konstrukce pergoly je vyrobena z extrudovaného hliníku a barevně je možné ji sladit s okny nebo nábytkem.

Další klíčové informace o bioklimatické pergole Artosi se dozvíte v následujícím videu, kde výhody pergoly rozebírá pan Štěpán Hejda.

Je libo navíc rolety nebo osvětlení?

Pergoly Artosi jde lehce dovybavit i doplňky, jako jsou praktické screenové rolety nebo LED osvětlení. Rolety si můžete při objednání navolit jen na některé strany pergoly, nebo ze všech stran a chránit se tak podle potřeby proti ranním nebo večerním paprskům.

hliníková pergola

LED osvětlení bývá integrováno v lištách na profily pergoly. Díky tomu vám pergola bude skvělým parťákem nejen ve dne, ale také večer po setmění.

Jak pergolu sestavit?

Prvním krokem je zadání všech potřebných rozměrů a výběr barev a doplňků (jako jsou například screenové rolety nebo LED osvětlení) na našem e-shopu a odeslání objednávky. Pergolu vám vyrobíme pak na milimetr přesně a doručíme k vám včetně přehledných montážních manuálů.

I když se může montáž zdát na první pohled náročná, zvládne ji každý nadšený kutil. Postup montáže je přehledně zachycen a popsán ve videu:

Jak sami můžete ve videu vidět, montáž opravdu není nijak technologicky náročná a s pomocí pár rukou navíc máte za pár hodin hotovo.

VYBRAT PERGOLU

 

 


Petra Šenková




Rolety a žaluzie střešním oknům svědčí

Rolety a žaluzie vnášejí do našich domovů osobitý charakter a to platí i pro podkrovní prostory. Předtím než vyrazíte na nákup, položte si otázku: Jaké řešení hledám?

Jak správně zvolit látku ke stínění?

Chystáte se na koupi látkového stínění a tápete při nahlédnutí do vzorníku? Kterou látku vybrat a na jaké hodnoty se dívat, abyste nebyli pak nepříjemně překvapeni a místo zatemňující rolety neměli doma pouze stínící? Více informací ke správnému výběru látky najdete v tomto článku.

Vystavovali jsme na Stavotechu v Olomouci - Stálo to za to

Minulý týden jsme si vyzkoušeli něco zcela nového – vystavovali jsme na stavebním veletrhu Stavotech v Olomouci, který proběhl od 5. do 7 listopadu 2015. Celé tři dny jsme vysvětlovali, prezentovali...

Stavební veletrh 2023 v Brně se blíží

Vstupenky zdarma v článku.

Jsme rádi za každou příležitost, kde se můžeme se zákazníky potkat osobně a předvést nejen bioklimatickou pergolu a nový zahradní nábytek, ale i další produkty z naší nabídky. Tentokrát v Brně na Stavebním veletrhu v termínu 2. - 4. 3. 2023.