zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Po roce je tu opět Veleton - Stavební online veletrh

Uběhlo to jako voda a je tu další online stavební veletrh Veleton 2023. Co vás na něm čeká a proč ho navštívit? A jakým způsobem?

Veletrh online? Ano, Veleton. Je to virtuální prostor, který nám dává možnost se s vámi potkat alespoň přes obrazovku telefonu, počítače či tabletu a ukázat vám naše produkty, zodpovědět dotazy a pomoci s výběrem vhodného stínění. Žádné zbytečné cestování, žádné fronty.

Stavební veletrh online - Veleton 2023

Stavební veletrh se koná sobotu a v neděli. My budeme na značkách  - připraveni na vaši návštěvu a dotazy jen v sobotu 28. ledna 2023 od 9 do 18 hodin. V neděli se veletrhu účastnit nebudeme.

Proto si najděte chvilku v sobotu, přihlaste se na veletrh a projděte si náš virtuální stánek, spojte se s kolegy a vyptejte na cokoliv ohledně vyměření, objednání nebo montáže stínění, garážových vrat, nebo pořízení fotovoltaiky na rodinný důmTěšit se můžete i na slevové vouchery. 

V rámci veletrhu se můžete zastavit i na ostatní stánky vystavovatelů, prohlédnout si jejich nabídku, osobně se “setkat” a pobavit se zástupci a také se zúčastnit mnoha velmi zajímavých přednášek odborníků na témata stavba, bydlení, vytápění. 

Program přednášek

A skvělé na tom celém je, že vstupenky jsou pro návštěvníky zdarma. Stačí kliknout na tlačítko níže a zaregistrovat se na veletrh. Pak už se jen po otevření veletrhu připojíte přes odkaz a s prsty na klávesnici procestujete pro vás zajímavé stánky.

Chci vstupenku zdarma


Petra Šenková




Vertikální žaluzie nejlevněji

Jedním z nejoblíbenějším  stínícím produktem jsou vertikální žaluzie. Naši oblibu si získaly díky své variabilitě a přijatelné ceně.  

Z garáže až na technologickou špičku Evropy!

Psal se rok 1992 a 2 kamarádi Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut začali podnikat jak už to bývá v omezeném prostoru v Bolaticích...

Jak řešit velkoformátové látkové stínění? Jednou z možností jsou japonské stěny

Pokud potřebujete zastínit velkou plochu, kterou může být např. váš obývací pokoj nebo ložnice a chcete přitom využít moderní a elegantní stínicí techniku, tak japonské stěny jsou pro vás to pravé ...

Jaké jsou způsoby ovládaní venkovního stínění?

Přemýšlíte, že si pořídíte nové venkovní stínění, ale nejste si jisti, jaké ovládání je pro vás nejvhodnější?