zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Podpořte nás v prestižní soutěži ShopRoku 2019

A je to konečně tady!

Dnes byla spuštěna prestižní soutěž ShopRoku 2019, kterou pořádá Heureka.cz již po jedenácté. Soutěží se na poli e-commerce a vyhlášeny jsou nej e-shopy hned ve třech kategoriích:

  • Cena kvality - udělována na základě zákazníky vyplňovaných dotazníků po nákupu v e-shopech,
  • Cena popularity - hlasování uživatelů na webových stránkách Heureky - přejít hlasovat,
  • Cena Heureky - udělována na základě posouzení porotců (předních osobností e-commerce trhu).

Přihlásili jsme se také a věříme, že si zasloužíme vaši podporu 

Neustále pracujeme na našem e-shopu. Snažíme se pro vás - naše zákazníky - vytvářet uživatelsky co nejpřívětivější nákupní prostředí. Vyvíjíme stále náš online konfigurátor, aby pro vás byl nákup jednoduchý a docházelo k minimu chyb a nejasností. Sedíme v kanceláři a s nadšením zvedáme každý příchozí hovor. Těšíme se, komu budeme moci nejen poradit s výběrem, ale komu pomůžeme také k získání komfortnějšího prostředí doma, v kanceláři nebo třeba na zahradě. Zkrátka - děláme naši práci srdcem, protože nás baví.

 

"Výborná komunikace, vstřícnost a trpělivost."

 

Za minutu odhlasováno

Nakoupili jste u nás, nebo třeba jen nákup zvažovali a líbilo se vám u nás? Pak nám můžete pomoci svým hlasem v kategorii Cena popularity. Můžete zde hlasovat až pro 3 oblíbené e-shopy a to nejpozději do 28. února 2020. Stačí pouze vypsat Labona a další dva názvy a zadat vaši e-mailovou adresu a odeslat. Do minutky máte hotovo a nás vaše pomoc může posunout k těm nej e-shopům letoška.

Děkujeme za vaši podporu i veškerou zpětnou vazbu, kterou od vás v průběhu roku získáváme.

 


Petra Šenková




9 tipů pro výběr spolehlivého dodavatele stínící techniky

Chystáte se pořídit domů stínění? Začínáte se dívat po vhodném dodavateli, prohlížíte e-shopy nebo hledáte kamennou prodejnu? Sepsali jsme článek, který vám dá pár základních tipů, jak vybrat správně a vyhnout se zbytečným komplikacím nebo zklamání.

Recyklované materiály pro výrobu purenitového boxu

V dnešní době je důležitější než kdy jindy zaměřit se na udržitelnost a ekologické postupy ve všech oblastech našeho života, včetně výrobního průmyslu. Recyklované materiály se stávají klíčovým prvkem v boji proti plýtvání zdrojů a znečištění životního prostředí. Tento článek se zaměřuje na využití recyklovaných materiálů ve výrobě, konkrétně na příkladu purenitového boxu a bočního ostění, kde se ukazuje, jak mohou být inovativní materiály využity k vytvoření kvalitních a trvanlivých produktů.

Stavební veletrh 2023 v Brně se blíží

Vstupenky zdarma v článku.

Jsme rádi za každou příležitost, kde se můžeme se zákazníky potkat osobně a předvést nejen bioklimatickou pergolu a nový zahradní nábytek, ale i další produkty z naší nabídky. Tentokrát v Brně na Stavebním veletrhu v termínu 2. - 4. 3. 2023.

Sítě proti hmyzu

Sítě proti hmyzu jsou jedním ze dvou způsobů jak zabránit vniknutí hmyzu do domu. Druhým způsobem je použití chemických odpuzovačů. Pojďme si o sítích proti hmyzu něco říci.