zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Podpořte nás v prestižní soutěži ShopRoku 2019

A je to konečně tady!

Dnes byla spuštěna prestižní soutěž ShopRoku 2019, kterou pořádá Heureka.cz již po jedenácté. Soutěží se na poli e-commerce a vyhlášeny jsou nej e-shopy hned ve třech kategoriích:

  • Cena kvality - udělována na základě zákazníky vyplňovaných dotazníků po nákupu v e-shopech,
  • Cena popularity - hlasování uživatelů na webových stránkách Heureky - přejít hlasovat,
  • Cena Heureky - udělována na základě posouzení porotců (předních osobností e-commerce trhu).

Přihlásili jsme se také a věříme, že si zasloužíme vaši podporu 

Neustále pracujeme na našem e-shopu. Snažíme se pro vás - naše zákazníky - vytvářet uživatelsky co nejpřívětivější nákupní prostředí. Vyvíjíme stále náš online konfigurátor, aby pro vás byl nákup jednoduchý a docházelo k minimu chyb a nejasností. Sedíme v kanceláři a s nadšením zvedáme každý příchozí hovor. Těšíme se, komu budeme moci nejen poradit s výběrem, ale komu pomůžeme také k získání komfortnějšího prostředí doma, v kanceláři nebo třeba na zahradě. Zkrátka - děláme naši práci srdcem, protože nás baví.

 

"Výborná komunikace, vstřícnost a trpělivost."

 

Za minutu odhlasováno

Nakoupili jste u nás, nebo třeba jen nákup zvažovali a líbilo se vám u nás? Pak nám můžete pomoci svým hlasem v kategorii Cena popularity. Můžete zde hlasovat až pro 3 oblíbené e-shopy a to nejpozději do 28. února 2020. Stačí pouze vypsat Labona a další dva názvy a zadat vaši e-mailovou adresu a odeslat. Do minutky máte hotovo a nás vaše pomoc může posunout k těm nej e-shopům letoška.

Děkujeme za vaši podporu i veškerou zpětnou vazbu, kterou od vás v průběhu roku získáváme.

 


Petra Šenková




Vertikální žaluzie – jednička v oblasti stínění kancelářských prostor

Vertikální žaluzie jsou stálicí v oblasti stínění kancelářských a komerčních prostor. A není tomu tak pouhou náhodou.

Je potřeba sítě proti hmyzu na zimu uklízet?

Žádné z našich sítí proti hmyzu není třeba na zimu uklízet. Jsou vyvinuty z hliníkových slitin uzpůsobených na venkovní prostředí...

Proč pořídit rolovací sítě proti hmyzu v zimě?

Sítě proti hmyzu jsou skvělým pomocníkem do domácnosti od jara až do podzimu. Přemýšlíte, že si je pořídíte? Vybírat můžete začít už nyní, ať si můžete užívat příchod jara bez starostí s otravným hmyzem.

Řídicí systém TaHoma nebo Connexoon od Somfy?

Řídit na dálku vytápění domu, rozsvěcení světel, zamykání a stahování žaluzií a rolet je dnes snadné. Stačí k tomu účinný řídicí systém a  chytrý mobilní telefon.  V současné době si můžete pořídit řídicí systémy TaHoma a Connexoon od Somfy. Přemýšlíte, který z nich si vybrat? Připravili jsme pro vás seznam výhod obou systémů.