zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Podpořte nás v prestižní soutěži ShopRoku 2019

A je to konečně tady!

Dnes byla spuštěna prestižní soutěž ShopRoku 2019, kterou pořádá Heureka.cz již po jedenácté. Soutěží se na poli e-commerce a vyhlášeny jsou nej e-shopy hned ve třech kategoriích:

  • Cena kvality - udělována na základě zákazníky vyplňovaných dotazníků po nákupu v e-shopech,
  • Cena popularity - hlasování uživatelů na webových stránkách Heureky - přejít hlasovat,
  • Cena Heureky - udělována na základě posouzení porotců (předních osobností e-commerce trhu).

Přihlásili jsme se také a věříme, že si zasloužíme vaši podporu 

Neustále pracujeme na našem e-shopu. Snažíme se pro vás - naše zákazníky - vytvářet uživatelsky co nejpřívětivější nákupní prostředí. Vyvíjíme stále náš online konfigurátor, aby pro vás byl nákup jednoduchý a docházelo k minimu chyb a nejasností. Sedíme v kanceláři a s nadšením zvedáme každý příchozí hovor. Těšíme se, komu budeme moci nejen poradit s výběrem, ale komu pomůžeme také k získání komfortnějšího prostředí doma, v kanceláři nebo třeba na zahradě. Zkrátka - děláme naši práci srdcem, protože nás baví.

 

"Výborná komunikace, vstřícnost a trpělivost."

 

Za minutu odhlasováno

Nakoupili jste u nás, nebo třeba jen nákup zvažovali a líbilo se vám u nás? Pak nám můžete pomoci svým hlasem v kategorii Cena popularity. Můžete zde hlasovat až pro 3 oblíbené e-shopy a to nejpozději do 28. února 2020. Stačí pouze vypsat Labona a další dva názvy a zadat vaši e-mailovou adresu a odeslat. Do minutky máte hotovo a nás vaše pomoc může posunout k těm nej e-shopům letoška.

Děkujeme za vaši podporu i veškerou zpětnou vazbu, kterou od vás v průběhu roku získáváme.

 


Petra Šenková




Proč lidé objednávají stínící techniku? 3. díl: Vertikální žaluzie

Proč lidé objednávají vertikální žaluzie? Jedním z důvodů je, že zastíní větší skleněné plochy, čehož hojně využívají zejména firmy. Vyrábí se z různých materiálů, z nehořlavého, který se vyplatí do kancelářských prostor či z materiálu se skleným vláknem, který zase uvítají alergici. Můžete je namontovat i do prostoru a opticky tak předělit místnost třeba na pracovišti nebo v domácnosti, což je výhodné i tam, kde se dveře nebo dvířka namontovat nedají. Vertikální žaluzie jsou druhým nejprodávanějším produktem interiérového stínění. Důvodů proč tomu tak je, může být celá řada. Jedním z nejdůležitějších může být snadné vyměření a montáž.

Proč nejsou látkové rolety vhodné do pergoly?

Krásné slunečné dny jsou v plném proudu a nás to táhne si sednout na zahradu a užívat si příjemné chvilky. Sluníčko máme rádi, ale po celém dnu stráveném na slunci začneme přemýšlet, jak vybudované zázemí na zahradě v podobě pergoly zastínit.

Co dělat, když je zboží v balíčku poškozené?

I když se dopravní společnosti pyšní spolehlivým servisem dodání, někdy se stane, že nedodrží čas doručování, o kterém vás informovali SMS nebo mailem. V případě, že zrovna nejste doma, dopravce nechá balíček u souseda. Soused pro zachování dobrých vztahů balíček převezme a dopravci doručení potvrdí. Ale vy po rozbalení zjistíte, že produkt, na který jste se tolik těšili, je poškozen, protože s ním dopravce špatně zacházel. Co teď?

Venkovní žaluzie: perfektní izolant tepla i zvuku

Dříve jsme je vídali jen na oknech kanceláří nebo skladů, dnes už se objevují taky na rodinných domech. A není divu. Venkovní žaluzie vám díky svým skvělým izolačním vlastnostem ušetří kupu peněz...