zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Podpořte nás v prestižní soutěži ShopRoku 2019

A je to konečně tady!

Dnes byla spuštěna prestižní soutěž ShopRoku 2019, kterou pořádá Heureka.cz již po jedenácté. Soutěží se na poli e-commerce a vyhlášeny jsou nej e-shopy hned ve třech kategoriích:

  • Cena kvality - udělována na základě zákazníky vyplňovaných dotazníků po nákupu v e-shopech,
  • Cena popularity - hlasování uživatelů na webových stránkách Heureky - přejít hlasovat,
  • Cena Heureky - udělována na základě posouzení porotců (předních osobností e-commerce trhu).

Přihlásili jsme se také a věříme, že si zasloužíme vaši podporu 

Neustále pracujeme na našem e-shopu. Snažíme se pro vás - naše zákazníky - vytvářet uživatelsky co nejpřívětivější nákupní prostředí. Vyvíjíme stále náš online konfigurátor, aby pro vás byl nákup jednoduchý a docházelo k minimu chyb a nejasností. Sedíme v kanceláři a s nadšením zvedáme každý příchozí hovor. Těšíme se, komu budeme moci nejen poradit s výběrem, ale komu pomůžeme také k získání komfortnějšího prostředí doma, v kanceláři nebo třeba na zahradě. Zkrátka - děláme naši práci srdcem, protože nás baví.

 

"Výborná komunikace, vstřícnost a trpělivost."

 

Za minutu odhlasováno

Nakoupili jste u nás, nebo třeba jen nákup zvažovali a líbilo se vám u nás? Pak nám můžete pomoci svým hlasem v kategorii Cena popularity. Můžete zde hlasovat až pro 3 oblíbené e-shopy a to nejpozději do 28. února 2020. Stačí pouze vypsat Labona a další dva názvy a zadat vaši e-mailovou adresu a odeslat. Do minutky máte hotovo a nás vaše pomoc může posunout k těm nej e-shopům letoška.

Děkujeme za vaši podporu i veškerou zpětnou vazbu, kterou od vás v průběhu roku získáváme.

 


Petra Šenková




Jak vypadá správně zabalená zásilka? Díl Třetí

Na řadu se dostal třetí článek o tom, jak má správně vypadat zabalená zásilka. Již víme, co očekávat při objednávce vnitřního stínění. V prvním díle šlo o interiérové žaluzie a ve druhém o látkové interiérové stínění. Nyní se podíváme na zásilky stínění určeného pro exteriér.

Jak jsem vyčistila vertikální žaluzie od prachu a otisku prstů?

Zima je tu a k ní patří Vánoce. Než jsem začala s vánoční výzdobou domácnosti, pustila jsem se do úklidu. Nejen v práci, ale i doma mám vertikální žaluzie, ze kterých je třeba odstranit prach.

Jak opravit žaluzie

Řešíte nějakou závadu u horizontální žaluzie a nevíte si s ní rady? Mrkněte na nejčastější poškození a přehledné návody na jejich nápravu.

Jak vybrat látku pro screenové rolety?

Vybrat si látku je dalším z velmi náročných kroků. Určitě máte představu, jestli chcete rolety ke stínění, nebo třeba zatemňování, stejně tak jestli chcete světlé nebo tmavé. Ale vybrat si pak jednu konkrétní ze vzorníku už bývá často oříšek. Proto se pojďme podívat, co vám hodnoty a označení jednotlivých látek určují.