zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Podpořte nás v soutěži ShopRoku 2020

Rok se s rokem sešel a je tu zase velmi důležitá akce pro všechny e-shopy — soutěž ShopRoku 2020. A v čem soutěž spočívá?

Soutěž pořádá Heureka a v dubnu 2021 vyhlásí již dvanácté vítěze. O výsledcích rozhodujete vy — zákazníci — svými hlasy a odborná porota. Soutěží se ve třech kategoriích o Cenu kvality, Cenu popularity a Cenu Heureky. I my jsme se zaregistrovali, Labona o umístění soutěží tedy také. Neustále na sobě makáme, vylepšujeme stránky, usnadňujeme celý proces konfigurace stínění a jeho objednání. Budeme rádi za váš čas a každý jeden váš hlas.

Cena kvality

Vítěze a finalisty vyhlásí Heureka na základě hodnocení zkušeností s jednotlivými e-shopy za uplynulý rok. Tato hodnocení odesílají zákazníci po nákupu, když obdrží dotazník spokojenosti a odešlou jej vyplněný. Důležité je především procento doporučujících zákazníků, přihlíží se na dodací dobu, komunikaci obchodu, přehlednost stránek, i počet hodnocení.

Cena popularity

Toto je jediná cena, kterou mohou ovlivnit teď hlasováním zákazníci. Stačí pár minut času a můžete pomoci oblíbenému e-shopu se posunout v žebříčku hodnocení. Stačí si rozjet stránku s formulářem pro hlasování a vyplnit zde 1 - 3 nejoblíbenější e-shopy a poté hlasování potvrdit na vašem e-mailu. Pokud mezi ně zařadíte i Labonu, může nám to pomoci se zase o krok posunout k velikánům dnešní doby.

Hlasování soutěži probíhá od 1. 12. 2020 do 28. 2. 2021. Každý uživatel může v průběhu soutěže hlasovat pouze jednou.

Cena Heureky

Toto je ocenění, které uděluje odborná porota, složená z předních osobností českého e-commerce trhu. Ocenění získá 5 e-shopů, které jsou něčím unikátní, mají zajímavý příběh, přispívají k sociální integraci. Vyhlášeni budou dva finalisté a absolutní vítěz.

HLASOVAT V CENĚ POPULARITY


Petra Šenková




Jak vybrat látku pro screenové rolety?

Vybrat si látku je dalším z velmi náročných kroků. Určitě máte představu, jestli chcete rolety ke stínění, nebo třeba zatemňování, stejně tak jestli chcete světlé nebo tmavé. Ale vybrat si pak jednu konkrétní ze vzorníku už bývá často oříšek. Proto se pojďme podívat, co vám hodnoty a označení jednotlivých látek určují.

Tepelná stabilita budov – stínění a orientace stavby (4. díl)

Tímto dílem uzavíráme sérii článků od pana architekta Petra Brandejského. Zaměřil se na světové strany a stínění, vše doplnil názornými grafikami. Tak se vrhněte do čtení...

 

Nové plastové plotovky ECO

K nabídce produktů na našem e-shopu patří nejen stínicí technika, ale také další produkty pro váš dům. Třeba prvky, kterými území vašeho pozemku ohraničíte,  plastové ploty, u kterých nyní rozšiřujeme nabídku o plastové plotové laťky a k nim padnoucí krytky.

Jak vybrat stínící techniku? 1. díl

Mnoho z nás pocítí s prvními jarními paprsky slunce potřebu pořídit si stínění. Ne vždy však bývá výběr dostatečně promyšlen a my jsme poté z fungování stínící techniky spíše v rozpacích. Pojďme si říct, jak postupovat, abychom nespokojenosti předešli.