zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Podpořte nás v soutěži ShopRoku 2020

Rok se s rokem sešel a je tu zase velmi důležitá akce pro všechny e-shopy — soutěž ShopRoku 2020. A v čem soutěž spočívá?

Soutěž pořádá Heureka a v dubnu 2021 vyhlásí již dvanácté vítěze. O výsledcích rozhodujete vy — zákazníci — svými hlasy a odborná porota. Soutěží se ve třech kategoriích o Cenu kvality, Cenu popularity a Cenu Heureky. I my jsme se zaregistrovali, Labona o umístění soutěží tedy také. Neustále na sobě makáme, vylepšujeme stránky, usnadňujeme celý proces konfigurace stínění a jeho objednání. Budeme rádi za váš čas a každý jeden váš hlas.

Cena kvality

Vítěze a finalisty vyhlásí Heureka na základě hodnocení zkušeností s jednotlivými e-shopy za uplynulý rok. Tato hodnocení odesílají zákazníci po nákupu, když obdrží dotazník spokojenosti a odešlou jej vyplněný. Důležité je především procento doporučujících zákazníků, přihlíží se na dodací dobu, komunikaci obchodu, přehlednost stránek, i počet hodnocení.

Cena popularity

Toto je jediná cena, kterou mohou ovlivnit teď hlasováním zákazníci. Stačí pár minut času a můžete pomoci oblíbenému e-shopu se posunout v žebříčku hodnocení. Stačí si rozjet stránku s formulářem pro hlasování a vyplnit zde 1 - 3 nejoblíbenější e-shopy a poté hlasování potvrdit na vašem e-mailu. Pokud mezi ně zařadíte i Labonu, může nám to pomoci se zase o krok posunout k velikánům dnešní doby.

Hlasování soutěži probíhá od 1. 12. 2020 do 28. 2. 2021. Každý uživatel může v průběhu soutěže hlasovat pouze jednou.

Cena Heureky

Toto je ocenění, které uděluje odborná porota, složená z předních osobností českého e-commerce trhu. Ocenění získá 5 e-shopů, které jsou něčím unikátní, mají zajímavý příběh, přispívají k sociální integraci. Vyhlášeni budou dva finalisté a absolutní vítěz.

HLASOVAT V CENĚ POPULARITY


Petra Šenková




Rolety a žaluzie střešním oknům svědčí

Rolety a žaluzie vnášejí do našich domovů osobitý charakter a to platí i pro podkrovní prostory. Předtím než vyrazíte na nákup, položte si otázku: Jaké řešení hledám?

Léto za námi, aneb co se u nás dělo v posledních měsících?

Někdy ten čas dost neúprosně letí. Neustále se něco děje, pracujeme na plné obrátky a všechno nám přijde, že bylo včera. A ono ejhle, už je to třeba 3 měsíce zpět. Připravili jsme si pro vás proto tento článek, abychom shrnuli, co jsme podnikali v posledních několika měsících, čeho jsme se zúčastnili a na čem pracujeme.

Kde všude se dají využít plastové plotové profily?

Věděli jste o tom, že plastové plotové profily nemusíte použít pouze pro sestavení plotového pole? Co takhle nový zahradní stolek či lavičky? Vyzkoušejte levnou variantu, se kterou můžete získat trvanlivý zahradní nábytek v dekoru, který si sami zvolíte.

Inteligentní stínící systémy: Budoucnost domácí automatizace

V dnešní době, kdy technologie neustále pokračuje vpřed, se inteligentní stínící systémy stávají neodmyslitelnou součástí konceptu chytrých domovů. Produkty od předního výrobce Somfy, lídra v oblasti automatizovaných řešení pro domácnosti, znamenají pro inteligentní stínící systémy obrovský krok vpřed. Jsou synonymem pro inovaci a komfort, které transformují každodenní život.