zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Podpořte nás v soutěži ShopRoku 2020

Rok se s rokem sešel a je tu zase velmi důležitá akce pro všechny e-shopy — soutěž ShopRoku 2020. A v čem soutěž spočívá?

Soutěž pořádá Heureka a v dubnu 2021 vyhlásí již dvanácté vítěze. O výsledcích rozhodujete vy — zákazníci — svými hlasy a odborná porota. Soutěží se ve třech kategoriích o Cenu kvality, Cenu popularity a Cenu Heureky. I my jsme se zaregistrovali, Labona o umístění soutěží tedy také. Neustále na sobě makáme, vylepšujeme stránky, usnadňujeme celý proces konfigurace stínění a jeho objednání. Budeme rádi za váš čas a každý jeden váš hlas.

Cena kvality

Vítěze a finalisty vyhlásí Heureka na základě hodnocení zkušeností s jednotlivými e-shopy za uplynulý rok. Tato hodnocení odesílají zákazníci po nákupu, když obdrží dotazník spokojenosti a odešlou jej vyplněný. Důležité je především procento doporučujících zákazníků, přihlíží se na dodací dobu, komunikaci obchodu, přehlednost stránek, i počet hodnocení.

Cena popularity

Toto je jediná cena, kterou mohou ovlivnit teď hlasováním zákazníci. Stačí pár minut času a můžete pomoci oblíbenému e-shopu se posunout v žebříčku hodnocení. Stačí si rozjet stránku s formulářem pro hlasování a vyplnit zde 1 - 3 nejoblíbenější e-shopy a poté hlasování potvrdit na vašem e-mailu. Pokud mezi ně zařadíte i Labonu, může nám to pomoci se zase o krok posunout k velikánům dnešní doby.

Hlasování soutěži probíhá od 1. 12. 2020 do 28. 2. 2021. Každý uživatel může v průběhu soutěže hlasovat pouze jednou.

Cena Heureky

Toto je ocenění, které uděluje odborná porota, složená z předních osobností českého e-commerce trhu. Ocenění získá 5 e-shopů, které jsou něčím unikátní, mají zajímavý příběh, přispívají k sociální integraci. Vyhlášeni budou dva finalisté a absolutní vítěz.

HLASOVAT V CENĚ POPULARITY


Petra Šenková




S bioklimatickou pergolou máte kontrolu nad tím, kolik světla necháte proniknout do vašeho domova

V posledních letech se bioklimatické pergoly stály velmi oblíbenými. Mnoho lidí však stále váhá nad otázkou, zda tato konstrukce nezastíní přilehlé obývací prostory. Odpověď je jasná – s bioklimatickou pergolou máte plnou kontrolu nad tím, kolik světla do vašeho domu necháte proniknout.

Jak zútulnit okna bez vrtání? Vsaďte na plissé

Stínící technika je automatickou součástí domů, bytů a kanceláří. Poskytuje nám stín, soukromí a zútulňuje interiér. Život bez ní už si často ani nedovedeme představit. Co dělat ale v případě, kdy chceme stínění, ale nemůžeme vrtat do okna či zdiva?

Jak vyčistit žaluzie?

Pravidelnou údržbou žaluzií nejen prodlužujete životnost vašemu stínění, ale také zabraňujete víření prachu a možným dýchacím obtížím. Čištění žaluzií nemusí být horor – přečtěte si naše rady, jak co nejefektivněji žaluzie čistit a usnadněte si práci.

Recyklované materiály pro výrobu purenitového boxu

V dnešní době je důležitější než kdy jindy zaměřit se na udržitelnost a ekologické postupy ve všech oblastech našeho života, včetně výrobního průmyslu. Recyklované materiály se stávají klíčovým prvkem v boji proti plýtvání zdrojů a znečištění životního prostředí. Tento článek se zaměřuje na využití recyklovaných materiálů ve výrobě, konkrétně na příkladu purenitového boxu a bočního ostění, kde se ukazuje, jak mohou být inovativní materiály využity k vytvoření kvalitních a trvanlivých produktů.