zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Pokud budu chtít instalovat venkovní žaluzie, je nutné se poradit předem?

V případě, že se rozhodnete instalovat na rodinný dům venkovní žaluzie, je dobré řešit tuto otázku již v projektové dokumentaci. Ideální je příprava překladů nebo podhledů, které se připraví pro následné osazení venkovní žaluzií. V tomto případě systém zajíždí pod fasádu a nesnižuje tak světlost oken. Jde to řešit i dodatečnou montáží venkovních žaluzií. Musíte, ale již počítat, že vám žaluzie ve vytažené pozici zabere nějaký ten centimetr výhledu. Stažený bal venkovní žaluzie zabírá od 12-30cm. Podle provedení a výšky okna. Ideálním řešením je vzájemná komunikace mezi zpracovatelem projektové dokumentace a odborníky.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Podpořte nás v soutěži ShopRoku 2020

Rok se s rokem sešel a je tu zase velmi důležitá akce pro všechny e-shopy — soutěž ShopRoku 2020. A v čem soutěž spočívá?

Jak využít postupný nákup přímo vám na míru?

Dovolili jsme si oslovit naší zákazníci, která na našem eShopu nakoupila opakovaně. A otázka byla na zážitek s postupným nákupem.

Proč pořídit rolovací sítě proti hmyzu v zimě?

Sítě proti hmyzu jsou skvělým pomocníkem do domácnosti od jara až do podzimu. Přemýšlíte, že si je pořídíte? Vybírat můžete začít už nyní, ať si můžete užívat příchod jara bez starostí s otravným hmyzem.

For Garden v Praze začíná už 30. března 2023

Na přelomu března a dubna bude v Praze 16. mezinárodní veletrh zahradní architektury, zeleně, nábytku a techniky For Garden. A Labona bude opět jeho součástí.