zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Pokud budu chtít instalovat venkovní žaluzie, je nutné se poradit předem?

V případě, že se rozhodnete instalovat na rodinný dům venkovní žaluzie, je dobré řešit tuto otázku již v projektové dokumentaci. Ideální je příprava překladů nebo podhledů, které se připraví pro následné osazení venkovní žaluzií. V tomto případě systém zajíždí pod fasádu a nesnižuje tak světlost oken. Jde to řešit i dodatečnou montáží venkovních žaluzií. Musíte, ale již počítat, že vám žaluzie ve vytažené pozici zabere nějaký ten centimetr výhledu. Stažený bal venkovní žaluzie zabírá od 12-30cm. Podle provedení a výšky okna. Ideálním řešením je vzájemná komunikace mezi zpracovatelem projektové dokumentace a odborníky.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Jaké způsoby ovládání venkovních žaluzií jsou možné?

Pokud jste se rozhodli pro pořízení venkovních žaluzií na váš dům či byt, pak na vás kromě výběru tvaru lamel, barvy žaluzie a doplňků čeká ještě jedna velmi těžká volba. A tou je vybrat ovládání. Pojďme si proto popsat možnosti, jaké se u žaluzií nabízí.

5 nejpoužívanějších druhů stínění: Které máte doma vy?

Domov je místo, kde jsme sami sebou, kde si můžete konečně v klidu vydechnout, místo kde se můžeme schovat… Zkrátka místo, kde nechceme, aby na nás bylo vidět. A k tomu slouží stínění oken, které se v posledních letech stalo nezbytnou a samozřejmou součástí domácnosti. Víte,  jaké jsou nejčastější druhy?

NOVĚ: Vyřešte financování nákupu stínění s úvěrem od Swiss Life Select a.s.

Nově zařazená možnost financování nákupu stínění přináší zákazníkům pohodlí a flexibilitu při realizaci jejich projektů. Swiss Life Select a.s. se postará o celý proces financování od začátku až do konce, aby zákazníkům usnadnila cestu k jejich požadovanému stínění.

S japonskými stěnami bude váš interiér středem pozornosti

Vnitřní látkové stínění je stále žádané a zákazníci hledají originální kousky, které interiér nejen ochrání před slunečními paprsky, ale zároveň ho oživí. Trendy variantou jsou japonské posuvné stěny, které nejen zastíní, ale také pomohou předělit místnost.