zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Pokud budu chtít instalovat venkovní žaluzie, je nutné se poradit předem?

V případě, že se rozhodnete instalovat na rodinný dům venkovní žaluzie, je dobré řešit tuto otázku již v projektové dokumentaci. Ideální je příprava překladů nebo podhledů, které se připraví pro následné osazení venkovní žaluzií. V tomto případě systém zajíždí pod fasádu a nesnižuje tak světlost oken. Jde to řešit i dodatečnou montáží venkovních žaluzií. Musíte, ale již počítat, že vám žaluzie ve vytažené pozici zabere nějaký ten centimetr výhledu. Stažený bal venkovní žaluzie zabírá od 12-30cm. Podle provedení a výšky okna. Ideálním řešením je vzájemná komunikace mezi zpracovatelem projektové dokumentace a odborníky.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Srovnání venkovních žaluzií a rolet - které vybrat?

Pojďme se v tomto článku podívat na další často diskutované téma při výběru stínící techniky. Tentokrát se podíváme na rozdíly mezi venkovními žaluziemi a roletami.

Nová podoba plissé? Žaluzie!

Plissé, textilie s uměle vytvořenými záhyby, byla dříve velice populárním a exkluzivním materiálem pro výrobu módních oděvů pro ženy, výrobu manžet a podobně. Podívejte se na plissé z jiného úhlu pohledu a dodejte svému domovu šmrnc!

Nestresujte se nákupem stínění – s námi objednáte rychle a z pohodlí domova

I nadále se situace vyvíjí tak trochu nepředvídatelně a co je dnes, nemusí být zítra. Máme pro vás ale dobrou zprávu — nákup stínění online funguje bez omezení a nemusí tak být zbytečně strašák a žrout času.

Rozdíly v typech markýz? Vše na jednom místě!

Plánujete koupi venkovní markýzy, ale nevyznáte se v jejich nabídce? V následujícím článku popíšeme jednotlivé typy markýz a pomůžeme vám zorientovat se v naší nabídce.