zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Pokud budu chtít instalovat venkovní žaluzie, je nutné se poradit předem?

V případě, že se rozhodnete instalovat na rodinný dům venkovní žaluzie, je dobré řešit tuto otázku již v projektové dokumentaci. Ideální je příprava překladů nebo podhledů, které se připraví pro následné osazení venkovní žaluzií. V tomto případě systém zajíždí pod fasádu a nesnižuje tak světlost oken. Jde to řešit i dodatečnou montáží venkovních žaluzií. Musíte, ale již počítat, že vám žaluzie ve vytažené pozici zabere nějaký ten centimetr výhledu. Stažený bal venkovní žaluzie zabírá od 12-30cm. Podle provedení a výšky okna. Ideálním řešením je vzájemná komunikace mezi zpracovatelem projektové dokumentace a odborníky.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Po roce je tu opět Veleton - Stavební online veletrh

Uběhlo to jako voda a je tu další online stavební veletrh Veleton 2023. Co vás na něm čeká a proč ho navštívit? A jakým způsobem?

Jak jsem nakupovala látkové rolety přes e-shop

I žena dokáže do svého domova sama vybrat, vyměřit, nakoupit a namontovat látkové rolety, tak aby nejen ladily k interiéru, ale také perfektně stínily. Nevěříte? Podívejte se na náš článek, dokážeme vám, že to není nic neobvyklého ani těžkého.

NOVĚ: Vyřešte financování nákupu stínění s úvěrem od Swiss Life Select a.s.

Nově zařazená možnost financování nákupu stínění přináší zákazníkům pohodlí a flexibilitu při realizaci jejich projektů. Swiss Life Select a.s. se postará o celý proces financování od začátku až do konce, aby zákazníkům usnadnila cestu k jejich požadovanému stínění.

Křivý chod žaluzie nebo špatné naklápění lamel? Poradíme, jak to vyřešit

Připravili jsme pro vás další dva jednoduché postupy na opravu dvou běžných závad interiérových žaluzií.  Opravy nejsou složité a nepotřebujete k nim žádné speciální nářadí. K opravě vám postačí běžné vybavení domácnosti.