zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Proč opatřit markýzu motorovým pohonem?

 

Většina zákazníků by ráda ušetřila a venkovní markýzu by chtěli ovládat klikou. My z oboru však většinou říkáme razantní NE. Důvodem není, že chceme zákazníkovi prodat motor navíc. Důvodem jsou naše zkušenosti s ovládáním markýzy.

 

Ruční ovládání markýzy je dávno přežitek

Venkovní markýza je komfortem na terase, před oknem nebo na balkóně Vašeho domu či bytu. V okamžiku zvolení ručního ovládání budete nuceni při každém stažení a roztažení venkovní markýzy motat ruční klikou. U menších rozměrů venkovní markýzy (3x1.5m) to není zas až takový problém a zvládne to každý. K takovému rozměru a za předpokladu používání jen občas to je ideální způsob ovládání markýzy. Když však budete mít větší a klasičtější rozměr (4x3m) je zcela žádoucí zvolit ovládání markýzy na motor s vypínačem nebo používanější dálkový ovladač. Nechceme, aby Vás náročnější způsob ovládání donutil k řidšímu používání.

 

Vaše terasa jako další obytný prostor

Motorový pohon markýzy Vám umožní využívat automatické funkce. Instalace slunečního čidla zajistí ochranu interiéru před nežádoucími účinky slunečního záření. Větrné, případně otřesové čidlo zabrání poškození markýzy před silným větrem. A samozřejmě se výrazně zvýší komfort ovládání zejména v případě, že použijete bezdrátové dálkové ovládání. Jedním dálkovým ovladačem pak můžete kromě markýzy řídit osvětlení, tepelné zářiče a další zařízení. Díky tomu se z terasy stane další obytný prostor.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Proč solární žaluzie?

Značka ISOTRA vyvinula unikátní solární žaluzii, která šetří peníze, čas i oči.  Nabíjí se totiž ze sluneční energie a díky solárnímu regulátoru se jednotlivé lamely naklápí samy, podle intenzity slunečního záření.  Jak žaluzie ISOTRA ENERGY funguje a proč si ji pořídit?

Čím se liší kvalitní látky od těch méně kvalitních?

Říkáte si „Látka jako látka“. Všechno vypadá podobně, tak v čem by mohl být rozdíl. Ale pozor, rozdílů může být opravdu hodně a koupí nekvalitní rolety zbytečně její pořízení prodražíte.

Akce na bioklimatické pergoly a venkovní žaluzie brzy končí

Akce na bioklimatické pergoly a venkovní žaluzie brzy skončí. Do konce února máte ještě možnost objednat pergolu ARTOSI se slevou 6 % a také se screenovými roletami 1 + 1 zdarma. U venkovních žaluzií jede akce 4 + 1 zdarma. Využijte obou akcí zavčas a buďte připraveni na léto.

Jak zastínit francouzská okna?

Francouzská okna jsou krásná, velká a díky nim máme v domě mnoho světla. Na druhou stranu se však můžeme cítit jako na výstavě, kde my jsme exponáty. Pohledy cizích lidí do našeho obydlí nejsou nikomu příjemné. Možností, jak zastínit francouzská okna, je mnoho. Jaké typy stínění použít, abychom v domě mohli regulovat světlo, teplo a také měli nějaké soukromí?