zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Proč opatřit markýzu motorovým pohonem?

 

Většina zákazníků by ráda ušetřila a venkovní markýzu by chtěli ovládat klikou. My z oboru však většinou říkáme razantní NE. Důvodem není, že chceme zákazníkovi prodat motor navíc. Důvodem jsou naše zkušenosti s ovládáním markýzy.

 

Ruční ovládání markýzy je dávno přežitek

Venkovní markýza je komfortem na terase, před oknem nebo na balkóně Vašeho domu či bytu. V okamžiku zvolení ručního ovládání budete nuceni při každém stažení a roztažení venkovní markýzy motat ruční klikou. U menších rozměrů venkovní markýzy (3x1.5m) to není zas až takový problém a zvládne to každý. K takovému rozměru a za předpokladu používání jen občas to je ideální způsob ovládání markýzy. Když však budete mít větší a klasičtější rozměr (4x3m) je zcela žádoucí zvolit ovládání markýzy na motor s vypínačem nebo používanější dálkový ovladač. Nechceme, aby Vás náročnější způsob ovládání donutil k řidšímu používání.

 

Vaše terasa jako další obytný prostor

Motorový pohon markýzy Vám umožní využívat automatické funkce. Instalace slunečního čidla zajistí ochranu interiéru před nežádoucími účinky slunečního záření. Větrné, případně otřesové čidlo zabrání poškození markýzy před silným větrem. A samozřejmě se výrazně zvýší komfort ovládání zejména v případě, že použijete bezdrátové dálkové ovládání. Jedním dálkovým ovladačem pak můžete kromě markýzy řídit osvětlení, tepelné zářiče a další zařízení. Díky tomu se z terasy stane další obytný prostor.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Interiérová roleta s bočním vedením, to je Larra v boxu

Nedávno jsme vám představili novinku v sortimentu látkových rolet – roletu Larra. Nyní vás seznámíme s její další variantou, látkovou roletou Larra v boxu.

Rozdíly v typech markýz? Vše na jednom místě!

Plánujete koupi venkovní markýzy, ale nevyznáte se v jejich nabídce? V následujícím článku popíšeme jednotlivé typy markýz a pomůžeme vám zorientovat se v naší nabídce.

Proč pořídit plastový plot?

Mám raději dřevo. Nesnáším plastové výrobky. Dřevo je živé, plast je mrtvý. Už jste někdy slyšeli podobné věty? Určitě ano. Já souhlasím také. Teď se na to podíváme trošku z jiného úhlu.

Čím se liší kvalitní látky od těch méně kvalitních?

Říkáte si „Látka jako látka“. Všechno vypadá podobně, tak v čem by mohl být rozdíl. Ale pozor, rozdílů může být opravdu hodně a koupí nekvalitní rolety zbytečně její pořízení prodražíte.