zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Proč opatřit markýzu motorovým pohonem?

 

Většina zákazníků by ráda ušetřila a venkovní markýzu by chtěli ovládat klikou. My z oboru však většinou říkáme razantní NE. Důvodem není, že chceme zákazníkovi prodat motor navíc. Důvodem jsou naše zkušenosti s ovládáním markýzy.

 

Ruční ovládání markýzy je dávno přežitek

Venkovní markýza je komfortem na terase, před oknem nebo na balkóně Vašeho domu či bytu. V okamžiku zvolení ručního ovládání budete nuceni při každém stažení a roztažení venkovní markýzy motat ruční klikou. U menších rozměrů venkovní markýzy (3x1.5m) to není zas až takový problém a zvládne to každý. K takovému rozměru a za předpokladu používání jen občas to je ideální způsob ovládání markýzy. Když však budete mít větší a klasičtější rozměr (4x3m) je zcela žádoucí zvolit ovládání markýzy na motor s vypínačem nebo používanější dálkový ovladač. Nechceme, aby Vás náročnější způsob ovládání donutil k řidšímu používání.

 

Vaše terasa jako další obytný prostor

Motorový pohon markýzy Vám umožní využívat automatické funkce. Instalace slunečního čidla zajistí ochranu interiéru před nežádoucími účinky slunečního záření. Větrné, případně otřesové čidlo zabrání poškození markýzy před silným větrem. A samozřejmě se výrazně zvýší komfort ovládání zejména v případě, že použijete bezdrátové dálkové ovládání. Jedním dálkovým ovladačem pak můžete kromě markýzy řídit osvětlení, tepelné zářiče a další zařízení. Díky tomu se z terasy stane další obytný prostor.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Látková stínící technika do interiéru: jak ji vybrat?

Látkové stínění má celou řadu výhod, zastíní, zabrání přehřívání i vychládání místnosti a navíc skvěle vypadá. Aby nám však přinášelo co největší užitek, musíme si zvolit vhodný druh stínění a látku. Jak stínění vybrat, aby sedělo do interiéru a propustilo jen tolik světla, kolik potřebujeme? Podívejte se na rozdíly mezi jednotlivými druhy stínění.

Aplikace pro výpočet výšky boxu venkovní žaluzie

V předešlém článku Vám kolegyně podrobně popsala, jak správně vypočítat výšku nábalu venkovní žaluzie. Náš partner pro výrobu stínící technik vyvinul také aplikaci pro chytré telefony, která Vám výšku nábalu žaluzie v okamžiku vypočítá.

Zastínění má vliv na kvalitu spánku. Jaké zvolit?

Určitě už jste slyšeli, jaké podmínky jsou pro spánek nejlepší. Mezi ty hlavní patří dostatek tmy, přiměřená teplota a také klid. Pokud všechny tyto podmínky splníme, čeká nás plnohodnotný spánek a ráno se probudíme čilí a plní energie.

Koupit si žaluzie na internetu nebo objednat montážní firmu?

Trend on-line nakupování zasáhl již nějaký čas zpět i oblast prodeje zboží na míru. Před pár roky bylo nepředstavitelné, že by si někdo mohl na internetu objednat třeba žaluzie, markýzu nebo venkovní žaluzie a jiné produkty určené ke stínění. Dnes je vše už jinak.