zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Proč pořídit rolovací sítě proti hmyzu v zimě?

Sítě proti hmyzu jsou skvělým pomocníkem do domácnosti od jara až do podzimu. Přemýšlíte, že si je pořídíte? Vybírat můžete začít už nyní, ať si můžete užívat příchod jara bez starostí s otravným hmyzem.

Komáři a další nepříjemná havěť si sice dávají přes zimu pauzu, ale na jaře se zase vrátí. Pokud přemýšlíte nad pořízením rolovací sítě proti hmyzu, na nic nečekejte a začněte ji vybírat už v zimě, ať jste na sezónu připraveni.

Pořízení sítě v zimě má totiž hned několik výhod. Síť si vyberete a objednáte, výrobce má na výrobu mimosezónního produktu více času a produkt vám rychleji dodá. Časté jsou také nejrůznější slevové akce, pomocí kterých na pořízení sítí ušetříte. Montáž také stihnete ještě před začátkem jara – teploty pod nulu na konci zimy klesají málokdy a bílá sněhová pokrývka je spíše náhodou. 

O výhled z okna nepřijdete

Chcete svůj domov ochránit před hmyzem a zároveň nepřijít o možnost výhledu z okna? Okenní rolovací síť je ideální variantou, využijete ji jak pro dvoukřídlá okna, tak pro balkónové dveře. A když se potřebujete podívat z okna, nebo síťovinu v zimním období schovat, jednoduše ji srolujete.

Síť tvoří horní hliníkový box, vodící lišty a síťovina a jednotlivé díly jsou vyrobeny z kvalitních materiálů s dlouhou životností, které nepodléhají korozi a odolávají teplotním rozdílům. Se sítí se snadno manipuluje, tahem za spodní profil síť rychle vytáhnete či stáhnete do boxu. Montáž není nijak složitá a to i přes to, že se bez menších zásahů do rámu nebo do ostění neobejdete.

Včasnou přípravou ušetříte starostí             

Většina lidí začne přemýšlet nad pořízením sítí proti hmyzu až na jaře, nebo v létě, kdy se otravný hmyz během dne a noci už téměř nedá snášet. Výrobci sítí jsou zahlceni poptávkami a termíny dodání se neustále prodlužují a trápení s hmyzem se protahuje. Nenechávejte proto pořízení sítí až na poslední chvíli. Buďte připravení už na první, probuzený hmyz ze zimního spánku, větrejte dle libosti a užívejte si hezkého počasí.

 

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Jak vybrat správné žaluzie pro vaše okna?

Sedíte doma a dumáte, jaké stínění by bylo pro váš domov vhodné? Mrkněte se na pár rad v našem průvodci. Snáze se pak rozhodnete pro správný typ.

Kam použít japonské stěny?

Slyšeli jste už o japonských stěnách? Pokud ano, tak je skvělé, že máte přehled. A víte, že jdou použít i jinam, než jen k zastínění oken? Pokud ne, tak si přečtěte následující článek.

Řídicí systém TaHoma nebo Connexoon od Somfy?

Řídit na dálku vytápění domu, rozsvěcení světel, zamykání a stahování žaluzií a rolet je dnes snadné. Stačí k tomu účinný řídicí systém a  chytrý mobilní telefon.  V současné době si můžete pořídit řídicí systémy TaHoma a Connexoon od Somfy. Přemýšlíte, který z nich si vybrat? Připravili jsme pro vás seznam výhod obou systémů.

9 tipů pro výběr spolehlivého dodavatele stínící techniky

Chystáte se pořídit domů stínění? Začínáte se dívat po vhodném dodavateli, prohlížíte e-shopy nebo hledáte kamennou prodejnu? Sepsali jsme článek, který vám dá pár základních tipů, jak vybrat správně a vyhnout se zbytečným komplikacím nebo zklamání.