zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Proč si pořídit markýzu právě teď?

Léto se nezadržitelně blíží a sluneční paprsky budou hřát víc a víc. Co ale dělat v případě, že se budete chtít před slunce schovat a zastínit vaše venkovní posezení, ať už na balkóně, či terase? Nejefektivnější způsob je právě pořízení venkovní markýzy. Díky velkému výběru barev a vzorů, totiž markýza nejen stíní, ale i skvěle vypadá!

V našem internetovém obchodě pak můžete vybírat ze čtyř druhů markýz: bez nosného profilu, s nosným profilem, polokazetové markýzy a kazetové markýzy. Na své si tak přijde opravdu každý. Markýzu pak můžete ovládat manuálně pomocí kliky, či jednoduše motoricky – ať už vypínačem, nebo dálkovým ovladačem. A pokud se vám nechce hlídat vrtkavost počasí, stačí přidat k motorickému ovládání otřesové čidlo, které snímá vibrace způsobené větrem a jakmile přesáhnou nastavenou hodnotu, markýza se bezpečně zatáhne.

Nabízíme vám markýzy na míru od společnosti Isotra a.s. Jedná se o kvalitní české markýzy s kolekcí látek DICKSON. Tyto látky mají speciální úpravu, která zajišťuje nejenom odolnost vůči plísním, ale i barevnou stálost. Díky speciální povrchové úpravě CLEANGARD , která využívá ultramoderní systém ochrany, jsou totiž látky markýz maximálně voděodolné a zároveň chráněné proti špíně a to i z dlouhodobého hlediska. Dokázat vám to můžeme jednoduše, na tyto látky totiž poskytujeme záruku 10 let.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Jak si správně vybrat stínící techniku?

Setkal se s tím asi každý. Otravné sluneční paprsky, nepříjemné světlo z ulice, zvědavé pohledy kolemjdoucích. Všechny tyto problémy mohou nastat, pokud svoje okna neochráníte vhodným zastíněním.

Vertikální žaluzie nejlevněji

Jedním z nejoblíbenějším  stínícím produktem jsou vertikální žaluzie. Naši oblibu si získaly díky své variabilitě a přijatelné ceně.  

Jak postavit bioklimatickou pergolu: průvodce krok za krokem pro DIY nadšence

Bioklimatické pergoly se staly symbolem moderního a udržitelného venkovního prostoru, který dokáže nabídnout nejen útočiště před sluncem, ale také příjemné místo pro odpočinek ve stínu, a to vše s ohledem na životní prostředí. Pro ty z vás, kteří preferují kvalitní a dlouhodobě udržitelné řešení, přinášíme průvodce stavbou bioklimatické pergoly z hliníku, která je součástí naší nabídky.

7 důvodů proč pořídit robotickou sekačku

Využití robotických sekaček na trávu přináší řadu výhod, které činí péči o zahradu jednodušší a efektivnější. Od úspory času až po vynikající vzhled trávníku, tyto moderní pomocníky lze považovat za skvělou investici do kvality a pohody vaší zahrady.