zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Proč si pořídit markýzu právě teď?

Léto se nezadržitelně blíží a sluneční paprsky budou hřát víc a víc. Co ale dělat v případě, že se budete chtít před slunce schovat a zastínit vaše venkovní posezení, ať už na balkóně, či terase? Nejefektivnější způsob je právě pořízení venkovní markýzy. Díky velkému výběru barev a vzorů, totiž markýza nejen stíní, ale i skvěle vypadá!

V našem internetovém obchodě pak můžete vybírat ze čtyř druhů markýz: bez nosného profilu, s nosným profilem, polokazetové markýzy a kazetové markýzy. Na své si tak přijde opravdu každý. Markýzu pak můžete ovládat manuálně pomocí kliky, či jednoduše motoricky – ať už vypínačem, nebo dálkovým ovladačem. A pokud se vám nechce hlídat vrtkavost počasí, stačí přidat k motorickému ovládání otřesové čidlo, které snímá vibrace způsobené větrem a jakmile přesáhnou nastavenou hodnotu, markýza se bezpečně zatáhne.

Nabízíme vám markýzy na míru od společnosti Isotra a.s. Jedná se o kvalitní české markýzy s kolekcí látek DICKSON. Tyto látky mají speciální úpravu, která zajišťuje nejenom odolnost vůči plísním, ale i barevnou stálost. Díky speciální povrchové úpravě CLEANGARD , která využívá ultramoderní systém ochrany, jsou totiž látky markýz maximálně voděodolné a zároveň chráněné proti špíně a to i z dlouhodobého hlediska. Dokázat vám to můžeme jednoduše, na tyto látky totiž poskytujeme záruku 10 let.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Máme za sebou skvělý workshop „Montáž fotovoltaické elektrárny“

Ve spolupráci s panem Tesárkem ze Svépomocí.cz a ENBRA, a.s. jsme připravili informačně nabitý workshop na téma „Montáž fotovoltaické elektrárny“. Byl určen především pro svépomocníky, ale místa si v něm našli i ti, kteří teprve zvažují nákup FVE a právě rozmýšlí, jestli se jim vyplatí zakázku zadat firmě, nebo ji přece jen zvládnou sami.

Proč pořídit plastový plot?

Mám raději dřevo. Nesnáším plastové výrobky. Dřevo je živé, plast je mrtvý. Už jste někdy slyšeli podobné věty? Určitě ano. Já souhlasím také. Teď se na to podíváme trošku z jiného úhlu.

Nechte se inspirovat novými vzory látek

Pro všechny milovníky originálního stínění máme skvělou zprávu. V naší nabídce nyní najdete nové, moderní látky s originálními vzory, s dětskými motivy i větší výběr zcela zatemňujících látek. Prohlédněte si nové látky a nechte se inspirovat.

Venkovní stínění a denní světlo v interiéru

Pojďme si ve stručnosti říci něco málo k venkovnímu stínění a jeho vlivu na světlo v domácnosti. Který typ stínění má větší účinnost a díky kterému budete mít v interiéru příjemně, i když slunce bude hřát?