zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Proč si pořídit markýzu právě teď?

Léto se nezadržitelně blíží a sluneční paprsky budou hřát víc a víc. Co ale dělat v případě, že se budete chtít před slunce schovat a zastínit vaše venkovní posezení, ať už na balkóně, či terase? Nejefektivnější způsob je právě pořízení venkovní markýzy. Díky velkému výběru barev a vzorů, totiž markýza nejen stíní, ale i skvěle vypadá!

V našem internetovém obchodě pak můžete vybírat ze čtyř druhů markýz: bez nosného profilu, s nosným profilem, polokazetové markýzy a kazetové markýzy. Na své si tak přijde opravdu každý. Markýzu pak můžete ovládat manuálně pomocí kliky, či jednoduše motoricky – ať už vypínačem, nebo dálkovým ovladačem. A pokud se vám nechce hlídat vrtkavost počasí, stačí přidat k motorickému ovládání otřesové čidlo, které snímá vibrace způsobené větrem a jakmile přesáhnou nastavenou hodnotu, markýza se bezpečně zatáhne.

Nabízíme vám markýzy na míru od společnosti Isotra a.s. Jedná se o kvalitní české markýzy s kolekcí látek DICKSON. Tyto látky mají speciální úpravu, která zajišťuje nejenom odolnost vůči plísním, ale i barevnou stálost. Díky speciální povrchové úpravě CLEANGARD , která využívá ultramoderní systém ochrany, jsou totiž látky markýz maximálně voděodolné a zároveň chráněné proti špíně a to i z dlouhodobého hlediska. Dokázat vám to můžeme jednoduše, na tyto látky totiž poskytujeme záruku 10 let.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Žaluzie a rolety pod kontrolou: nezapomínejte na bezpečnost

Víte, kdo je doma největším průzkumníkem? Kdo má přirozenou zvědavost? Komu neustálá touha po objevování a poznávání okolí může způsobit nehodu? Jsou to naše děti. Jaké nebezpečí hrozí u stínící techniky?

Jak si vybrat horizontální žaluzie?

Horizontální žaluzie ideálně vybírejte podle toho, jaké máte okno. Plastová, dřevěná a hliníková okna totiž mají svůj typický vzhled – a ne každá žaluzie na nich vypadá dobře. 

Nakupte si žaluzie a rolety na míru z bezpečí domova

Málokdo se v tomto období cítí komfortně v přítomnosti cizích osob. Neradi chodíte nakupovat, vyhýbáte se kontaktu, snažíte se chránit zdraví naše a našich nejbližších. Díky e-shopu Labona.cz nemusíte čekat na ukončení karantény, můžete i v této situaci nakoupit potřebné stínění z bezpečí domova.

Duorolety a jejich výhody

Látkové duorolety jsou nejen velice efektivní, ale také dokonale praktické. Díky duoreletám doslova ovládnete den i noc.