zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Proč si vybrat látkové stínění?

Nebaví Vás již klasické žaluzie? Upřednostnili byste spíše něco elegantního a moderního pro Vaše okna?

Po té byste neměli přehlížet látkové stínění. Vzhledem k široké nabídce typů, ať už jsou to látkové rolety, plisé nebo japonské posuvné stěny můžete zastínit či předělit jakýkoli prostor. Samozřejmostí je již i látkové stínění pro Vaše střešní okna.

Pokud Vás nudí jednoduchost, zatoužili jste po změně a v životě upřednostňujete originalitu, pak si určitě vyberete z nabídky látek se vzory. Naleznete zde květiny, pruhy, spirály, kostky, puntíky či další motivy. A pokud přece jenom uvítáte klasiku, můžete zvolit jednobarevnou látku.

Jaké jsou ovšem největší výhody látkového stínění? Když pomineme vzhled a jednoduché ovládání, tak si sami zvolíte, kolik světla si do místnosti chcete nechat vstoupit. Látky mají totiž různou gramáž, propustnost, odražení a pohlcení světla. Můžete tedy vyměnit klasické záclony anebo se díky zcela zatemňujícím látkám s termoizolační vrstvou postarat o ničím nerušený spánek.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Proč opatřit markýzu motorovým pohonem?

Většina zákazníků by ráda ušetřila a venkovní markýzu by chtěli ovládat klikou. My z oboru však většinou říkáme razantní NE. Důvodem není, že chceme zákazníkovi prodat motor navíc. 

Podpořte nás v soutěži ShopRoku 2020

Rok se s rokem sešel a je tu zase velmi důležitá akce pro všechny e-shopy — soutěž ShopRoku 2020. A v čem soutěž spočívá?

Čištění látkových rolet: Vaše rolety budou zase jako nové

Pořídili jste si domů látkovou roletu a tušíte, že je třeba se o ni jednou za čas postarat, aby vám déle vydržela a stále vypadala jako při pořízení. Je to tak. I o látkovou roletu je potřeba pečovat, i když vás uklidníme, nemusí to být moc často a rozhodně to není nijak náročné.

Nestresujte se nákupem stínění – s námi objednáte rychle a z pohodlí domova

I nadále se situace vyvíjí tak trochu nepředvídatelně a co je dnes, nemusí být zítra. Máme pro vás ale dobrou zprávu — nákup stínění online funguje bez omezení a nemusí tak být zbytečně strašák a žrout času.