zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Proč si vybrat látkové stínění?

Nebaví Vás již klasické žaluzie? Upřednostnili byste spíše něco elegantního a moderního pro Vaše okna?

Po té byste neměli přehlížet látkové stínění. Vzhledem k široké nabídce typů, ať už jsou to látkové rolety, plisé nebo japonské posuvné stěny můžete zastínit či předělit jakýkoli prostor. Samozřejmostí je již i látkové stínění pro Vaše střešní okna.

Pokud Vás nudí jednoduchost, zatoužili jste po změně a v životě upřednostňujete originalitu, pak si určitě vyberete z nabídky látek se vzory. Naleznete zde květiny, pruhy, spirály, kostky, puntíky či další motivy. A pokud přece jenom uvítáte klasiku, můžete zvolit jednobarevnou látku.

Jaké jsou ovšem největší výhody látkového stínění? Když pomineme vzhled a jednoduché ovládání, tak si sami zvolíte, kolik světla si do místnosti chcete nechat vstoupit. Látky mají totiž různou gramáž, propustnost, odražení a pohlcení světla. Můžete tedy vyměnit klasické záclony anebo se díky zcela zatemňujícím látkám s termoizolační vrstvou postarat o ničím nerušený spánek.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Styly bydlení - skandinávský a minimalistický (1. díl)

Dnešní doba nabízí mnoho stylů a nápadů, jak si udělat své obydlí co nejpříjemnější. Podíváme se společně na to, jak si můžeme byt či dům vyladit interiérem nebo exteriérem a zároveň ukážeme, jaké stínění je nejvhodnější k danému stylu.

Blíží se veletrh For Garden 2022 v Praze

Budeme na dalším veletrhu - tentokrát osobně na For Garden 2022 v Praze Letňanech.

Podpořte nás v soutěži ShopRoku 2020

Rok se s rokem sešel a je tu zase velmi důležitá akce pro všechny e-shopy — soutěž ShopRoku 2020. A v čem soutěž spočívá?

Nejčastější závady horizontálních žaluzií: Jak si je můžete sami opravit?

Povedlo se vám nechtěně přetrhnout řetízek u žaluzie, prasknout silonové lanko nebo jinak poničit již namontovanou žaluzii? Nevěšte hlavu, není to nic, co by nešlo vyřešit. A s náhradními díly a manuály pro opravu od nás to zvládnete dokonce i svépomocí.