zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Proč solární žaluzie?

Značka ISOTRA vyvinula unikátní solární žaluzii, která šetří peníze, čas i oči. Nabíjí se totiž ze sluneční energie a díky solárnímu regulátoru se jednotlivé lamely naklápí samy, podle intenzity slunečního záření. Jak žaluzie ISOTRA ENERGY funguje a proč si ji pořídit?

 solární žaluzie

Jak funguje solární žaluzie?

Solární horizontální žaluzie ISOTRA ENERGY funguje na principu přeměny sluneční energie na elektrickou. Značka ISOTRA vyvinula solární žaluzií na bezdrátové ovládání, díky čemuž se nemusíte pouštět do složitých stavebních úprav interiéru nebo exteriéru, žaluzii namontujete rychle a jednoduše. Minimální námaha s maximálním účinkem.

Systém je založen na autonomním napájení pomocí solárního fotovoltaického článku a NiMH akumulátoru. Díky fotovoltaickým článkům a sluneční energii dochází k přeměně sluneční energie na elektrickou. Akumulátor je dobíjen amorfním fotovoltaickým článkem i při malé intenzitě osvětlení, což je další výhoda tohoto systému. Je umístěn na zadní straně horního profilu žaluzie, funkce je tedy možná i při nižší intenzitě světla jako je tomu v zimním období. Nabité žaluzie můžete 50 až 200 spustit i vytáhnout bez přítomnosti světla (dle velikosti) a co víc, můžete si automaticky naprogramovat, kdy se mají žaluzie stáhnout!

Dálkový ovladač

Systém žaluzie komunikuje s bezdrátovým ovladačem, který může ovládat jednu nebo více žaluzií nezávisle na sobě nebo všechny současně. Ovladač funguje ze vzdálenosti až 150 m. Programovatelný ovladač umožňuje časové nastavení pohybu žaluzií – více v našem návodu.

Do všech typů oken

Solární žaluzie ISOTRA ENERGY je možné namontovat do všech typů plastových i dřevěných oken. Díky bohatému výběru ze široké barevné škály je možné sladit žaluzii s rámem okna nebo s barvou vašeho interiéru.

Žaluzie představuje synergii designu, praktičnosti, užitku a energetické úspory. Proto se vyplatí i přes výraznější počáteční investici, zajistí vám totiž pohodlné bydlení na několik desítek let.

 

 

Základní údaje pro ty, co ladí detail designu v interiéru nebo pro technické kutily. Zde je tabulka nábalu, která vám prozradí, kolik by měla žaluzie ve stažené poloze.

 

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




S bioklimatickou pergolou máte kontrolu nad tím, kolik světla necháte proniknout do vašeho domova

V posledních letech se bioklimatické pergoly stály velmi oblíbenými. Mnoho lidí však stále váhá nad otázkou, zda tato konstrukce nezastíní přilehlé obývací prostory. Odpověď je jasná – s bioklimatickou pergolou máte plnou kontrolu nad tím, kolik světla do vašeho domu necháte proniknout.

Rolety a žaluzie střešním oknům svědčí

Rolety a žaluzie vnášejí do našich domovů osobitý charakter a to platí i pro podkrovní prostory. Předtím než vyrazíte na nákup, položte si otázku: Jaké řešení hledám?

Jakou střechu na pergolu se vyplatí zvolit?

V tomto článku se nebudeme zabývat výběrem typu, ale zaměříme se rovnou na hliníkové pergoly. U těch je více možností, jakou zvolit střechu, proto se pojďme podívat právě na to.

Jak zútulnit okna bez vrtání? Vsaďte na plissé

Stínící technika je automatickou součástí domů, bytů a kanceláří. Poskytuje nám stín, soukromí a zútulňuje interiér. Život bez ní už si často ani nedovedeme představit. Co dělat ale v případě, kdy chceme stínění, ale nemůžeme vrtat do okna či zdiva?