zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

PS2 - co se skrývá za touto zkratkou? Skvělý pomocník v ochraně proti hmyzu!

Jak si zajistit doma klid a nemuset přitom mít neustále zavřené dveře a okna? Ideální volbou pro ochranu proti hmyzu na velká okna a posuvné dveře jsou jednoznačně plisované sítě.

Plisované sítě jsou ekologickou ochranou proti hmyzu bez škodlivé chemie. Jejich výhodou je možnost použití ve většině fasádních otvorů a to jak na okna, tak na dveře. Dobře vypadají na francouzských oknech nebo v zimních zahradách. Své uplatnění najdou i u vstupů na balkony, terasy nebo lodžie. Sítě plisované lze použít všude tam, kde chceme využít předokenní prostor, a není dostatek místa pro jakýkoliv jiný druh otvíravých sítí.  

Plisovaná síť proti hmyzu PS2 je vyrobitelná do šířky až 5 metrů a výšky 2,75 metrů. Síť má oboustranné vertikální stahování. Speciální harmonikový systém zajišťuje plynulý chod sítě v nízkém 4 mm profilu a samotná síť po složení zabírá minimum místa. Díky tomu je vhodná i do prostor, kde často pobývají například handikepovaní, důchodci nebo děti.

Díky různým barevných provedením včetně imitací dřeva ji snadno sladíte s barvou okenního rámu nebo jinými prvky domu. Síť je vyrobena z kvalitního certifikovaného materiálu, a proto je odolná proti dešti, UV záření i větru. 


Petra Šenková




Akce 4 + 1 na interiérové stínění a sítě proti hmyzu

Další výhodná akce je tu. Pořiďte si 5 kousků interiérového stínění a jeden z nich dostanete zdarma. Více k akci se dozvíte v článku.

Vystavovali jsme na Stavotechu v Olomouci - Stálo to za to

Minulý týden jsme si vyzkoušeli něco zcela nového – vystavovali jsme na stavebním veletrhu Stavotech v Olomouci, který proběhl od 5. do 7 listopadu 2015. Celé tři dny jsme vysvětlovali, prezentovali...

Nevyhazujte peníze za protápění - kupte si venkovní rolety!

Je tu už chladné zimní období, které nás nutí trávit více a více času uvnitř našich domů a bytů. Zdi snáze chladnou, začínáme více topit. Jak ušetřit za topení a užít si teplo domova i v třeskuté zimě?

Čištění markýz: Takto bude vaše markýza zase perfektní

Potřebujete si zastínit místo na příjemné posezení u snídaně či večeře, kdy vám slunce svítí přímo na verandu? Nebo chcete jednoduše zamezit přímému průniku slunečních paprsků v průběhu dne do místnosti? K tomu je ideálním řešením markýza. V tomto článku vám vysvětlím, jak velmi jednoduše a šetrně o markýzu pečovat, aby svůj účel mohla splňovat co nejdéle.