zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

PS2 - co se skrývá za touto zkratkou? Skvělý pomocník v ochraně proti hmyzu!

Jak si zajistit doma klid a nemuset přitom mít neustále zavřené dveře a okna? Ideální volbou pro ochranu proti hmyzu na velká okna a posuvné dveře jsou jednoznačně plisované sítě.

Plisované sítě jsou ekologickou ochranou proti hmyzu bez škodlivé chemie. Jejich výhodou je možnost použití ve většině fasádních otvorů a to jak na okna, tak na dveře. Dobře vypadají na francouzských oknech nebo v zimních zahradách. Své uplatnění najdou i u vstupů na balkony, terasy nebo lodžie. Sítě plisované lze použít všude tam, kde chceme využít předokenní prostor, a není dostatek místa pro jakýkoliv jiný druh otvíravých sítí.  

Plisovaná síť proti hmyzu PS2 je vyrobitelná do šířky až 5 metrů a výšky 2,75 metrů. Síť má oboustranné vertikální stahování. Speciální harmonikový systém zajišťuje plynulý chod sítě v nízkém 4 mm profilu a samotná síť po složení zabírá minimum místa. Díky tomu je vhodná i do prostor, kde často pobývají například handikepovaní, důchodci nebo děti.

Díky různým barevných provedením včetně imitací dřeva ji snadno sladíte s barvou okenního rámu nebo jinými prvky domu. Síť je vyrobena z kvalitního certifikovaného materiálu, a proto je odolná proti dešti, UV záření i větru. 


Petra Šenková




Proč lidé objednávají stínící techniku? 3. díl: Vertikální žaluzie

Proč lidé objednávají vertikální žaluzie? Jedním z důvodů je, že zastíní větší skleněné plochy, čehož hojně využívají zejména firmy. Vyrábí se z různých materiálů, z nehořlavého, který se vyplatí do kancelářských prostor či z materiálu se skleným vláknem, který zase uvítají alergici. Můžete je namontovat i do prostoru a opticky tak předělit místnost třeba na pracovišti nebo v domácnosti, což je výhodné i tam, kde se dveře nebo dvířka namontovat nedají. Vertikální žaluzie jsou druhým nejprodávanějším produktem interiérového stínění. Důvodů proč tomu tak je, může být celá řada. Jedním z nejdůležitějších může být snadné vyměření a montáž.

Udržujete vaše venkovní stínění správně?

Léto je už v dálce, ale venkovní teploty jsou i nadále příznivé. Tak proč jich nevyužít pro údržbu vaší stínící techniky? Potom, jak nám celé letní období krásně stínily, si zaslouží umýt od prachu, pylu a znečištění od hmyzu. Přečtěte si náš návod, jak jednotlivé typy stínění udržovat.

První "Světový den stínící techniky" - 21. 3. 2023

První jarní den úplně vyzývá k tomu, abychom se zamysleli nad naším fungováním na planetě Zemi a nad její ochranou. A právě z tohoto důvodu byl na tento den ustaven nový světově uznávaný den - Global shading day, neboli Světový den stínící techniky.

Venkovní rolety: Stálice, které svou oblíbenost neztrácí

I když už je to delší doba, kdy předokenní rolety zažívaly období své největší slávy, i dnes mají co nabídnout. Časy se sice změnily, ale kupředu šly i materiály a technologie, které z venkovních rolet dělají nejen spolehlivé stínění, ale také designový prvek.