zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

PS2 - co se skrývá za touto zkratkou? Skvělý pomocník v ochraně proti hmyzu!

Jak si zajistit doma klid a nemuset přitom mít neustále zavřené dveře a okna? Ideální volbou pro ochranu proti hmyzu na velká okna a posuvné dveře jsou jednoznačně plisované sítě.

Plisované sítě jsou ekologickou ochranou proti hmyzu bez škodlivé chemie. Jejich výhodou je možnost použití ve většině fasádních otvorů a to jak na okna, tak na dveře. Dobře vypadají na francouzských oknech nebo v zimních zahradách. Své uplatnění najdou i u vstupů na balkony, terasy nebo lodžie. Sítě plisované lze použít všude tam, kde chceme využít předokenní prostor, a není dostatek místa pro jakýkoliv jiný druh otvíravých sítí.  

Plisovaná síť proti hmyzu PS2 je vyrobitelná do šířky až 5 metrů a výšky 2,75 metrů. Síť má oboustranné vertikální stahování. Speciální harmonikový systém zajišťuje plynulý chod sítě v nízkém 4 mm profilu a samotná síť po složení zabírá minimum místa. Díky tomu je vhodná i do prostor, kde často pobývají například handikepovaní, důchodci nebo děti.

Díky různým barevných provedením včetně imitací dřeva ji snadno sladíte s barvou okenního rámu nebo jinými prvky domu. Síť je vyrobena z kvalitního certifikovaného materiálu, a proto je odolná proti dešti, UV záření i větru. 


Petra Šenková




Jaké venkovní rolety si mám vybrat? Plastové nebo hliníkové?

Jistě si tuto otázku při výběru venkovních (předokenních) rolet také pokládáte. Pojďme se společně podívat, jaké jsou rozdíly mezi plastovými a hliníkovými roletami.

Jak se udržuje venkovní markýza?

V dnešní době již v podstatě nijak. Venkovní markýza se skládá z několika částí. Celohliníková odlehčená konstrukce, látka a většinou motor nebo klika.

Snižte cenu za energie ve vaší domácnosti

Cena elektřiny raketově stoupla, situace je nejistá a mnoho společností stojí na pokraji svých možností. Na účtech domácností se najednou objevují nemalé částky nad plán rodinného rozpočtu. Zní to trochu jako hororový scénář, že? Tak se pojďme podívat, jak na zdražení elektřiny alespoň trochu vyzrát.

Jak jsem čistila žaluzie?

Horizontální žaluzie patří mezi nejpopulárnější stínění. Jsou cenově dostupné, skvěle stíní a snadno se montují. A navíc se i snadno udržují! Podívejte se, jak je nejlépe vyčistit, aby vám vydržely co nejdéle krásné a funkční.