zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

PS2 - co se skrývá za touto zkratkou? Skvělý pomocník v ochraně proti hmyzu!

Jak si zajistit doma klid a nemuset přitom mít neustále zavřené dveře a okna? Ideální volbou pro ochranu proti hmyzu na velká okna a posuvné dveře jsou jednoznačně plisované sítě.

Plisované sítě jsou ekologickou ochranou proti hmyzu bez škodlivé chemie. Jejich výhodou je možnost použití ve většině fasádních otvorů a to jak na okna, tak na dveře. Dobře vypadají na francouzských oknech nebo v zimních zahradách. Své uplatnění najdou i u vstupů na balkony, terasy nebo lodžie. Sítě plisované lze použít všude tam, kde chceme využít předokenní prostor, a není dostatek místa pro jakýkoliv jiný druh otvíravých sítí.  

Plisovaná síť proti hmyzu PS2 je vyrobitelná do šířky až 5 metrů a výšky 2,75 metrů. Síť má oboustranné vertikální stahování. Speciální harmonikový systém zajišťuje plynulý chod sítě v nízkém 4 mm profilu a samotná síť po složení zabírá minimum místa. Díky tomu je vhodná i do prostor, kde často pobývají například handikepovaní, důchodci nebo děti.

Díky různým barevných provedením včetně imitací dřeva ji snadno sladíte s barvou okenního rámu nebo jinými prvky domu. Síť je vyrobena z kvalitního certifikovaného materiálu, a proto je odolná proti dešti, UV záření i větru. 


Petra Šenková




Rolety a žaluzie střešním oknům svědčí

Rolety a žaluzie vnášejí do našich domovů osobitý charakter a to platí i pro podkrovní prostory. Předtím než vyrazíte na nákup, položte si otázku: Jaké řešení hledám?

Bude to velké! Veletrh For Arch 2023: produkty, vstupenky a workshopy

Koncem září proběhne největší mezinárodní stavební veletrh For Arch v Praze na Letňanech. I Labona bude jeho součástí a tentokrát to bude i interaktivní. Připravili jsme si pro vás nadupaný stánek a mnoho doprovodných aktivit. Vstupenky jsou pro vás zdarma.

Největší veletrh žaluzií

Největší veletrh žaluzií, rolet, pergol a markýz na světě! Byli jsme na R+T ve Stuttgartu!

Tepelná stabilita budov – stínící technika (2. díl)

A máme tu další díl ze série článků od pana inženýra architekta Petra Brandejského. V této části rozebere standardy bydlení, možnosti pro zlepšení tepelné stability a další. Tak se pusťte do čtení...