zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

PS2 - co se skrývá za touto zkratkou? Skvělý pomocník v ochraně proti hmyzu!

Jak si zajistit doma klid a nemuset přitom mít neustále zavřené dveře a okna? Ideální volbou pro ochranu proti hmyzu na velká okna a posuvné dveře jsou jednoznačně plisované sítě.

Plisované sítě jsou ekologickou ochranou proti hmyzu bez škodlivé chemie. Jejich výhodou je možnost použití ve většině fasádních otvorů a to jak na okna, tak na dveře. Dobře vypadají na francouzských oknech nebo v zimních zahradách. Své uplatnění najdou i u vstupů na balkony, terasy nebo lodžie. Sítě plisované lze použít všude tam, kde chceme využít předokenní prostor, a není dostatek místa pro jakýkoliv jiný druh otvíravých sítí.  

Plisovaná síť proti hmyzu PS2 je vyrobitelná do šířky až 5 metrů a výšky 2,75 metrů. Síť má oboustranné vertikální stahování. Speciální harmonikový systém zajišťuje plynulý chod sítě v nízkém 4 mm profilu a samotná síť po složení zabírá minimum místa. Díky tomu je vhodná i do prostor, kde často pobývají například handikepovaní, důchodci nebo děti.

Díky různým barevných provedením včetně imitací dřeva ji snadno sladíte s barvou okenního rámu nebo jinými prvky domu. Síť je vyrobena z kvalitního certifikovaného materiálu, a proto je odolná proti dešti, UV záření i větru. 


Petra Šenková




Blíží se mezinárodní stavební veletrh v Praze FOR ARCH 2022

Poslední velká letošní akce, na které se s námi můžete potkat, se blíží každým dnem. Už od 20. září se otevřou brány výstaviště PVA EXPO Praha a vy tak budete moci navštívit stavební veletrh FOR ARCH 2022.

S japonskými stěnami bude váš interiér středem pozornosti

Vnitřní látkové stínění je stále žádané a zákazníci hledají originální kousky, které interiér nejen ochrání před slunečními paprsky, ale zároveň ho oživí. Trendy variantou jsou japonské posuvné stěny, které nejen zastíní, ale také pomohou předělit místnost.

Jak se udržují, čistí horizontální žaluzie?

Každý jistě ví, že pokud chce mít žaluzie krásné, a funkční, je potřeba se o ně starat. Jak je ale vyčistit rychle a bez obav s poškození lamel? Máme pro vás pár tipů a rad jak na to.

 

Objednejte si pergolu teď a mějte ji na jaře mezi prvními a ještě za letošní cenu

Chystáte se na koupi hliníkové pergoly pro vaše venkovní posezení? Nepromeškejte naši momentální akci. Díky ní si zajistíte letošní cenu a ještě budete mít pergolu v příštím roce mezi prvními.