zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Purenitové boxy do 10 dní na stavbě

Purenitové kastlíky na míru jsou velmi žádanou variantou pro podomítkové provedení venkovních žaluzií. O to víc teď, když se blíží zima a mnoho stavebníků potřebuje ještě dokončit co nejvíce na stavbě třeba i včetně fasády. 

Téměř v každém odvětví dochází ke zpožďování výroby a dodání v důsledku chybějícího materiálu. To však neplatí u nás - výroba jede stále na plné obrátky, materiálu máme dostatek a dobu dodání garantujeme do 10 pracovních dní. Pokud tedy ještě dnes objednáte purenitové boxy pro venkovní žaluzie, máte je za pár dní na stavbě a můžete bez prostojů montovat.

Proč si objednat u nás a teď?

  1. Dodáme vám PurBoxy na míru během 10 pracovních dní.
  2. Při objednání PurBoxů i se žaluziemi vám automaticky dopočteme rozměry venkovních žaluzií a vyrobíme na milimetr přesně, aby vše perfektně sedělo a fungovalo. 
  3. Zafixujete si aktuální cenu boxů i žaluzií - předpokládá se ještě výrazný růst cen v následujících týdnech, vy je teď můžete mít za stávající nižší cenu.
  4. Na vše máme vypracované přehledné návody a videomanuály - jednoduše tak krok po kroku zvládnete vyměřit i objednat z pohodlí domova.

V případě jakýchkoliv dotazů jsme vám k dispozici na naší infolince na telefonu 608 354 888.


Petra Šenková




Podpořte nás v soutěži ShopRoku 2020

Rok se s rokem sešel a je tu zase velmi důležitá akce pro všechny e-shopy — soutěž ShopRoku 2020. A v čem soutěž spočívá?

Markýza prostě nesmí uletět! Jak se kotví markýza?

Mnoho lidí má u venkovní markýzy strach, aby mu markýza neulétla nebo se nezlomila při vysunutí.

Tepelná stabilita budov – stínění a orientace stavby (3. díl)

A je tu další díl ze seriálu o tepelné a světelné stabilitě budov od pana Ing.arch Petra Brandejského. Tentokrát zaměřený na stínění a orientaci stavby. Tak se pusťte do čtení... 

 

Měníme vzhled, kvalita služeb a produktů zůstává

Měníme se na venek. Co vše to znamená a co se bude dít? Dočtete se po rozkliknutí článku.