zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Rolety a žaluzie - které vybrat?

Váháte nad nákupem interiérového stínění a nejste si jisti, po kterém šáhnout? Na výběr je mnoho, k těm nejoblíběnějším však patří horizontální žaluzie a látkové rolety.

Základní rozdíl mezi látkovou roletou a klasickou žaluzií je ve způsobu stínění a možnosti regulace světla. Lamely horizontálních žaluzií jsou naklápěcí a umožňují tím regulaci intenzity světla vstupujícího do místnosti, zatímco u látkových rolet regulace světla je možná jen povytažením, případně spuštěním rolet. U horizontálních žaluzií je možné podle potřeby lamely naklápět a zároveň vytahovat.

Pokud nejste zastánci horizontálních žaluzií ani klasických rolet, určitě se vám zalíbí látkové duorolety, označované také jako rolety „den a noc“. Duorolety spojují krásu rolet a praktičnost žaluzií. Množství příchozího světla do místnosti korigujeme nastavením poměru překrytí dvou látek s různou propustností. Duorolety nastavené na „denní režim“ nahradí záclonu a v „nočním režimu“ budou fungovat jako závěsy.


Petra Šenková




Rozšíření nabídky látek na markýzy

Po delší době jsme pro vás aktualizovali výběr látek na markýzy. A nejde jen o pár vzorečků! Vzorník jsme rozšířili na více než dvojnásobné množství.

Screenové rolety

Velmi žádaným moderním prvkem zastínění jsou právě screenové rolety. Nejenže mají estetickou funkci, ale jsou také vysoce účinné.

Jak namontovat žaluzie?

Horizontální interiérová žaluzie je stálice v oblíbenosti a není proto divu, že je nejčastěji objednávaným stínícím produktem. Má jednoduchý design, který nenaruší žádný styl interiéru, skvěle stíní a hlavně se velmi snadno montuje.

Novinka v naší nabídce - sekční garážová vrata na míru

Podzim je tu, s ním přichází chladnější počasí a s ním pomalu zazimovávání rozestavěných domů, chat a chalup. Často je s tím spojená i potřeba uzavření do teď otevřených garáží a vjezdů a promrzání místností díky starým netěsnícím vratům. Pojďte to zavčas vyřešit - máme na to lék.