zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Rolety a žaluzie střešním oknům svědčí

Rolety a žaluzie vnášejí do našich domovů osobitý charakter a to platí i pro podkrovní prostory. Není však roleta jako roleta. Před tím, než si vyberete vhodnou barvu nebo vzor, byste měli vědět, na co má roleta či žaluzie sloužit. Než vyrazíte na nákup, položte si otázku: Jaké řešení hledám?


Chci, aby v létě v místnosti nebylo příliš horko

Pokud chcete dosáhnout nejen moderního a nadčasového vzhledu, ale jde vám také o maximální ochranu proti slunečnímu záření, průniku tepla a zároveň je vaším cílem optimální úroveň přirozeného světla v interiéru, sáhněte po screenové roletě. Např. venkovní roleta dokáže zachytit až 95% slunečních paprsků, a tak interiér výborně chrání před přehříváním. V zimním období naopak snižuje únik tepla až o 15% a ušetří vám výdaje za energii na vytápění.


Chci místnost zatemnit v kteroukoli denní hodinu

Zatemňující roleta poskytuje vůbec nejlepší zatemnění mezi výrobky, které jsou na trhu. Tuto vnitřní roletu oceníte zejména tehdy, pokud máte malé děti, které spí i přes den. Klidný spánek v úplné tmě si s touto roletou můžete dopřát i v noci, protože spolehlivě ochrání interiér vašeho domova před světlem z veřejného osvětlení.

 



Chci mít atraktivní interiér

Pokud vám jde především o design, zvolte plissé. Plissé poskytuje atraktivní dekoraci a citlivou regulaci světla. Jedinečná konstrukce umožňuje takzvaný „létající efekt“, horní i spodní ovládací lišta se dají nastavit v jakékoli pozici.






Chci regulovat intenzitu světla

Přesnou regulaci dopadu a intenzity světla umožňují žaluzie. Lamely jsou umístěny v postranních lištách, které zabraňují jejich převisu. Lamely se naklápí pomocí jezdce, který může být na postranní liště umístěn v jakékoli výšce.

 










PŘEJÍT NA PRODUKTY

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




Byli jsme na ČT1 v pořadu Polopatě a máme pro vás záznam

Dostalo se nám nabídky účasti v pořadu na ČT1. Byla to pro nás velká příležitost. Tak jsme se jí hned chopili a ve vysílání představili krásnou pergolu Artosi. Nestihli jste nás v přímém přenosu? Nevadí. Máme tu pro vás záznam.

Dřevěné žaluzie nebo hliníkové žaluzie v imitaci dřeva

Líbí se Vám krásné dřevěné žaluzie? V tomto článku Vám chceme poradit v případě, že hledáte dřevěné stínění. Máte v podstatě 2 možnosti.

Proč lidé objednávají stínící techniku? 3. díl: Vertikální žaluzie

Proč lidé objednávají vertikální žaluzie? Jedním z důvodů je, že zastíní větší skleněné plochy, čehož hojně využívají zejména firmy. Vyrábí se z různých materiálů, z nehořlavého, který se vyplatí do kancelářských prostor či z materiálu se skleným vláknem, který zase uvítají alergici. Můžete je namontovat i do prostoru a opticky tak předělit místnost třeba na pracovišti nebo v domácnosti, což je výhodné i tam, kde se dveře nebo dvířka namontovat nedají. Vertikální žaluzie jsou druhým nejprodávanějším produktem interiérového stínění. Důvodů proč tomu tak je, může být celá řada. Jedním z nejdůležitějších může být snadné vyměření a montáž.

Jak vybrat správné žaluzie pro vaše okna?

Sedíte doma a dumáte, jaké stínění by bylo pro váš domov vhodné? Mrkněte se na pár rad v našem průvodci. Snáze se pak rozhodnete pro správný typ.