zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Rolety a žaluzie střešním oknům svědčí

Rolety a žaluzie vnášejí do našich domovů osobitý charakter a to platí i pro podkrovní prostory. Není však roleta jako roleta. Před tím, než si vyberete vhodnou barvu nebo vzor, byste měli vědět, na co má roleta či žaluzie sloužit. Než vyrazíte na nákup, položte si otázku: Jaké řešení hledám?


Chci, aby v létě v místnosti nebylo příliš horko

Pokud chcete dosáhnout nejen moderního a nadčasového vzhledu, ale jde vám také o maximální ochranu proti slunečnímu záření, průniku tepla a zároveň je vaším cílem optimální úroveň přirozeného světla v interiéru, sáhněte po screenové roletě. Např. venkovní roleta dokáže zachytit až 95% slunečních paprsků, a tak interiér výborně chrání před přehříváním. V zimním období naopak snižuje únik tepla až o 15% a ušetří vám výdaje za energii na vytápění.


Chci místnost zatemnit v kteroukoli denní hodinu

Zatemňující roleta poskytuje vůbec nejlepší zatemnění mezi výrobky, které jsou na trhu. Tuto vnitřní roletu oceníte zejména tehdy, pokud máte malé děti, které spí i přes den. Klidný spánek v úplné tmě si s touto roletou můžete dopřát i v noci, protože spolehlivě ochrání interiér vašeho domova před světlem z veřejného osvětlení.

 



Chci mít atraktivní interiér

Pokud vám jde především o design, zvolte plissé. Plissé poskytuje atraktivní dekoraci a citlivou regulaci světla. Jedinečná konstrukce umožňuje takzvaný „létající efekt“, horní i spodní ovládací lišta se dají nastavit v jakékoli pozici.






Chci regulovat intenzitu světla

Přesnou regulaci dopadu a intenzity světla umožňují žaluzie. Lamely jsou umístěny v postranních lištách, které zabraňují jejich převisu. Lamely se naklápí pomocí jezdce, který může být na postranní liště umístěn v jakékoli výšce.

 










PŘEJÍT NA PRODUKTY

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




Stínění na chaty a chalupy

Mnozí z nás už teď trávíme víkendy nebo i jiné dny volna na chatě či chalupě. Blíží se nejspíš velmi teplé léto a proto přichází na řadu probrat možnosti stínění našich druhých domovů.

Jak vybrat stínicí techniku? 2. díl

Zda se rozhodneme pro interiérovou nebo exteriérovou stínicí techniku, to se odvíjí od našich potřeb a požadavků, které na stínění klademe. Interiérová stínicí technika je elegantním a především funkčním doplňkem interiéru.

Rolety a žaluzie střešním oknům svědčí

Rolety a žaluzie vnášejí do našich domovů osobitý charakter a to platí i pro podkrovní prostory. Předtím než vyrazíte na nákup, položte si otázku: Jaké řešení hledám?

Moderní varianta sítí proti hmyzu

Léto je v plném proudu a s čerstvým vánkem nám bohužel otevřenými okny vstupuje do bytů i otravný hmyz. O čerstvý vzduch však v žádném případě nemusíte přijít, ani není třeba sahat po chemických prostředcích. Vyzkoušejte nejmodernější variantu sítí proti hmyzu – plisované sítě.